Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nose ih tinejdžeri, studenti i profesori: Evo kako je izgledao veliki prosvjed u Zagrebu – na transparentima FOTO

MojFaks | Akademska četvrt, 25.11.2019.Nose ih tinejdžeri, studenti i profesori: Evo kako je izgledao veliki prosvjed u Zagrebu – na transparentima FOTO

Od jutra se društvenim mrežama šire fotografije prepunih autobusa koji hrle ka Zagrebu. Prosvjetnih radnika, ali i javnosti koja im je odlučila pružiti podršku bilo je mnogo, a sa sobom su donijeli i brojne transparente.

Nastavnici, učitelji, profesori, studenti, roditelji s djecom, srednjo i osnovnoškolci – sv i su danas pohrlili na glavni zagrebački trg kako bi podržali prosvjetare. Sindikati barataju brojkama od otprilike 40 tisuća prosvjednika, dok se policija još nije izjasnila. Bilo kako bilo, trg bana Josipa Jelačića bio je pun posjetitelja, od kojih su mnogi svoja stajališta i poruke nosili visoko na transparentima.


Maštoviti, bolni, iskreni, smiješni, tragični, sarkastični, mala umjetnička djela ili improvizacije...transparenti su uvijek jedan od najzanimljivijih dijelova prosvjeda. Pokušali smo uhvatiti neke od boljih.


Studenti PMF-a sa svojim transparentom...foto: MojFaks

Profesor Baltazar bio je čest motiv...foto: MojFaks

Nemaju što skrivati na poreznim karticama...foto: MojFaks

Malo formula - traže jednako, a ne više...foto: MojFaks

foto: MojFaks

Mlade nade...foto: MojFaks

Advent i božićna drvca u ozbiljnijem izdanju...foto: MojFaks

Ako je netko uzeo dovoljno vremena za pročitati...foto: MojFaks

Lekcija iz latinskog jezika...foto: MojFaks

Puno boja i puno poruka...foto: MojFaks


L.B./foto: MojFaks


transparentiprosvjed12:05prosvjetarinastavniciučiteljikoeficijentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se