Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Još jedan zagrebački fakultet otkazuje masovna predavanja, a i za manje posjećena vrijede NOVA PRAVILA

MojFaks | Akademska četvrt, 12.03.2020.Još jedan zagrebački fakultet otkazuje masovna predavanja, a i za manje posjećena vrijede NOVA PRAVILA

Nakon obavijest Zdravstvenog veleučilišta o obustavi predavanja, i Fakultet političkih znanosti u Zagrebu poslao je obavijest studentima.

Na službenim stranicama Fakulteta političkih znanosti objavljene su promjene koje se tiču održavanja nastave na fakultetu, zbog epidemije koronavirusa. Obavijest prenosimo u cijelosti.

...Počelo je i na fakultetima u Zagrebu? Prvo veleučilište otkazalo predavanja i rokove – i ne samo na 2 tjedna!......I to se dogodilo: Sveučilište u Zagrebu dobilo svoj Krizni stožer...


"Na Fakultetu političkih znanosti od petka 13. ožujka 2020. do daljnjeg, zbog epidemiološke situacije u svijetu i temeljem preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, obustavljaju se svi skupovi, uključujući nastavu (predavanja na obaveznim predmetima) te akademske i javne događaje, sa stotinu ili više sudionika. Nastava s manje od stotinu sudionika će se održavati, ali pohađanje nije obavezno. Pozivamo studente da nastave pratiti izvješća nadležnih službi u situaciji koja se brzo mijenja. Dođe li do potpune obustave nastave u prostorijama Fakulteta, nastavnici će se javiti svojim studentima i obavijestiti ih o načinu nastavka održavanja nastave putem mrežnih stranica Fakulteta (intranet) i/ili drugih digitalnih kanala. Nastava u ljetnom semestru se u svakom slučaju nastavlja; bude li potrebno, nastavlja se na daljinu."

A.Z.
foto: Fakultet političkih znanosti @Facebook


studentipredavanjakoronavirusfakultetiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se