Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pustoš u predavaonicama: Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta prelazi na online predavanja

MojFaks | Akademska četvrt, 13.03.2020.Pustoš u predavaonicama: Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta prelazi na online predavanja

S obzirom na aktualnu situaciju epidemije koronavirusa, Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, jučer je u večernjim satima uputio apel Dekanskom kolegiju kao i nositeljima kolegija na Fakultetu da izmijeni način na koji se izvodi nastava.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta upravo je objavio da su zahtjevi studenata usvojeni i da se nastava od ponedjeljka odvija online. 

"Odlukom Vlade Republike Hrvatske, od ponedjeljka se prelazi na online nastavu", stoji u objavi, a navodi se kako više informacija stiže uskoro.  


...I studenti mole za zatvaranje fakulteta: Ovdje dnevno prođu tisuće ljudi, a na predavanja išli i kolege koji su bili u inozemstvu....


Podsjećamo, jučer su na Zdravstvenom veleučilištu pojedina predavanja i rokovi otkazani, a Fakultet političkih znanosti u Zagrebu također poslao je saopćenje studentima o obustavljanju svih skupova, uključujući nastavu te akademske i javne događaje, sa stotinu ili više sudionika.


...Još jedan zagrebački fakultet otkazuje masovna predavanja, a i za manje posjećena vrijede NOVA PRAVILA...


A.Z.
Izvor: Studentski zbor Filozofsko fakulteta
foto: MojFaks


studentikoronavirusFilozofski fakultetKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se