Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Novi besplatni studij u Hrvatskoj: Nema prijemnog, nema plaćanja školarine, nema predavanja na faksu...

MojFaks | Akademska četvrt, 16.07.2020.Novi besplatni studij u Hrvatskoj: Nema prijemnog, nema plaćanja školarine, nema predavanja na faksu...

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za upis na novi studij koji će posebno zainteresirati ljubitelje mora i one koji karijeru vide u 'plavom sektoru'.

Riječ je o diplomskom studiju na engleskom jeziku "Marine Fishery" na Sveučilišnom odjelu za studije mora u Splitu. Troškovi upisa su u potpunosti pokriveni u sklopu projekta InteRiV, tako da je studij besplatan za studente koji se upišu. Ukupan broj mjesta je 10. S obzirom na COVID-19 situaciju, studentima će biti omogućena online nastava.

Diplomski studij Marine Fishery mogu upisati prvostupnici koji su završili preddiplomske studije iz različitih znanstvenih područja poput biotehničkih, prirodnih ili drugih srodnih disciplina. Prijave na Natječaj potrebno je dostaviti e-mailom i poštom (ili osobno) u razdoblju od 29. lipnja do 02. listopada 2020. godine.

Nepotpune prijave, prijave pristigle nakon naznačenog roka (u obzir će se uzimati datum na poštanskom pečatu) te prijave podnesene samo elektroničkim putem ili samo poštom (osobno) neće se razmatrati.

...Hvali more i studiraj! Novi studij oduševit će sve koji žele raditi u 'plavom sektoru'...


Za prijavu je potrebno priložiti sljedeće dokumente:

• Životopis (Europass) s fotografijom;
• Preslika dokaza o državljanstvu (domovnica) za hrvatske državljane, odnosno putovnice ili osobne iskaznice (za strane državljane);
• Preslika diplome ili potvrde o završenom preddiplomskom studiju;
• Potvrdu o poznavanju engleskog jezika (preslik indeksa ili svjedodžbe ili potvrda škole stranih jezika), ukoliko prethodno obrazovanje nije na engleskom jeziku ili ukoliko engleski jezik nije materinji jezik;
• Prijepis ocjena ostvarenih tijekom preddiplomskog studija s izračunatim prosjekom;
• Nastavni plan i program završenog preddiplomskog studija.


...Studenti ovog fakulteta na promociju smiju odjenuti što god žele: Ovo su neke od najluđih kombinacija...


Svi pristupnici koji se prijave na natječaj za upis podliježu razredbenom postupku na kojem nema razredbenog ispita, već se rang lista pristupnika utvrđuje temeljem prosjeka ocjena i duljine studiranja preddiplomskog studija.

Rang lista uspješnosti pristupnika bit će objavljena 09. listopada 2020. na web stranicama Odjela (http://more.unist.hr/), a detaljan tekst Natječaja s kontakt adresama možete pronaći na linku ovdje

A.Z.
foto: Shutterstock By ADragan


Sveučilište u Splitudiplomski studijOdjel za studije moraupisMarine FisheryKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se