Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Odlikašica iz Zagreba htjela upisati diplomski, s vlastitog faksa joj poručili: 'Nisi dovoljno ZRELA, uzmi godinu dana PAUZE...' Umiješali se i odvjetnici!

Objavljeno 01.10.2020. u Akademska četvrt

Nakon što je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu prošli tjedan proveden prijemni ispit za upis diplomskog studija dizajna, na redakcijski mail javilo se nekoliko studenata koji smatraju da razredbeni postupak nije bio transparentan.

Čak 50% studenata nezadovoljno korona-nastavom: 'Ja sam upisao fakultet, a ne online tečaj'

Objavljeno 01.10.2020. u Akademska četvrt

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jučer je objavila rezultate najnovijeg istraživanja o iskustvima studenata i profesora za vrijeme online nastave.

Pazite da ne poljubite vrata! Ako planirate 'skoknuti' do faksa morate se najaviti 2 dana ranije i ispuniti OVAJ obrazac – svaki put...

Objavljeno 29.09.2020. u Akademska četvrt

Studente jednog zagrebačkog fakulteta dočekala je obavijest o još malo potrebnih 'papira' za posjet matičnoj instituciji.

Planiraš na predavanje BEZ MASKE? Neće ići! Na ovom faksu 'snimit' će te kamera i upaliti ALARM

Objavljeno 28.09.2020. u Akademska četvrt

Veleučilište u Rijeci s prvim danom listopada prima oko 1400 studenata kojima će nastava započeti u predavaonicama, sukladno preporukama nadležnog Ministarstva i HZJZ-a.

Sveučilište dijeli tablete: Žele omogućiti svim studentima nesmetan pristup ONLINE nastavi!

Objavljeno 25.09.2020. u Akademska četvrt

Nova akademska godina je pred vratima, a kako će se nastava održavati zavisi od fakulteta do fakulteta.

Poznat datum PROSVJEDA: 'Mladalački aktivisti' pozvali studente da im se pridruže ispred HNK!

Objavljeno 25.09.2020. u Akademska četvrt

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu održat će najavljeni prosvjed u utorak ispred Hrvatskog nacionalnog kazališta od 16 do 17 sati.

Diskriminacija se nastavlja? Zbog odluke Ustavnog suda TISUĆE STUDENATA stručnih studija ostat će bez pravne kvalifikacije!

Objavljeno 24.09.2020. u Akademska četvrt

Klub zastupnika HSLS-a i Reformista upozorio je da će 55 tisuća studenata stručnih studija i još oko 50 tisuća koji su završili te studije ostati bez pravne kvalifikacije zbog odluke Ustavnog suda o ukidanju pojedinih odredbi Zakona o hrvatskom kvalifikacijskom okviru.

Prosvjed je BEZUVJETAN: 'Održat će se u ime svih neugodnosti i svih nepravdi koje smo morali pretrpjeti!'

Objavljeno 22.09.2020. u Akademska četvrt

Dekan Pravnog fakulteta, Igor Gliha, odbio je zahtjev studenata da se cijena povećanja školarine poništi, zbog čega se pripreme za prosvjed nastavljaju.

Nova akademska godina pred vratima:JEDAN fakultet razmišlja o nastavi i SUBOTOM!

Objavljeno 22.09.2020. u Akademska četvrt

Nova akademska godina za neke brucoše počinje u ponedjeljak 28. rujna, a fakulteti diljem Hrvatske još uvijek se pripremaju za novi semestar.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se