Evo odlične prilike za studente.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli je predstavilo Zbornik studentskih radova. Ovaj je Zbornik osmišljen kao e-izdanje, interdiciplinarnog tipa, koji se objavljuje jednom godišnje te će se ovisno o tijeku pristizanja radova razmotriti mogućnost e-izdanja više puta godišnje.

Cilj je uključiti studente u znanstveno-stručni istraživački rad razvijajući time njihove profesionalne vještine i kompetencije, profesionalnost, kreativnost i odgovornost u produciranju relevantnih znanstveno-stručnih dostignuća.

Prilika za objavljivanje samostalnih studentskih radova

U Zborniku će se tako moći objavljivati samostalni studentski radovi, radovi u koautorstvu s mentorima, nastavnicima i suradnicima iz akademske zajednice ili stručnjaka iz društvenog okruženja. Time će se postići sinergija znanstveno-nastavne izvrsnosti, istraživačkih napora i kreativnog stvaralaštva koja će potvrditi kvalitetu institucijskih procesa pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Osim toga, tako je prepoznata i mogućnost profesionalnog usavršavanja studenata, ali i daljnjeg usavršavanja znanstveno-nastavnih djelatnika hrvatske akademske zajednice.

Glavni i odgovorni urednici su izv. prof. dr. sc. Daniel Tomić i izv. prof. dr. sc. Saša Stjepanović s Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Prva godina izlaženja Zbornika je 2022., a izdavač je Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Zbornik studentskih radova sveučilište jurja dobrile u puli studentski radovi

Još vijesti