P.S. u Karijera

Postani ambasador za Europsku uniju! Ovo je idealna prilika za poboljšanje životopisa i karijere u budućnosti

Europski ured za odabir osoblja otvorio je javni poziv za studente ambasadore.

20. veljače 2024 12:47
Europska unija

Europska unija Foto: Canva

Studentski zbog Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane studente da postanu ambasadori u Europskoj uniji! Naime, otvoren je javni poziv za „Ambasadora EU karijera u Hrvatskoj“ od strane Europskom ureda za odabir osoblja koji je u potrazi za studentom koji će na ovoj poziciji steći izuzetno radno iskustvo i mnogobrojne korisne kontakte koji pomažu u budućoj karijeri.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski zbor UNIZG (@szzg.unizg)

 

Kako navode iz Europskog ureda za odabir osoblja na svojim službenim web stranicama, u potrazi su za otvorenim motiviranim i entuzijastičnim studentom koji gaji interes prema Europskoj uniji kako bi opravdao poziciju ambasadora njihovog brenda. Potrebni su im volonteri za promicanje mogućnosti karijere unutar Europske unije na raznim sveučilištima diljem EU.

Ono što će student postići kao ambasador, a što oni navode u javnom pozivu je: promovirati mogućnosti karijere u Europskoj uniji drugim studentima, izgraditi studentsku mrežu diljem Europe, steći radno iskustvo, obogatiti životopis ovim izvanrednim iskustvom, razviti vještine u području javnog govora, marketinga i ljudskih resursa, upoznati dužnosnike Europske unije te dobiti razne preporuke na temelju svojeg rada.

Prijave traju još manje od tri tjedna

Ambasador djeluje kao glavni kontakt između Europske unije i studente koji su zainteresirani za svoju karijeru u EU, a ujedno razvija sveučilišne mreže, pruža studentima informacije o poslovima Europske unije, drži prezentacije te posjećuje sveučilišne događaje vezane uz posao i karijeru, istražuje ciljne skupine i kontaktira sveučilišne medije i još mnogo toga.

Europski ured za odabir osoblja traži ambasadora za iduću akademsku godinu, 2024./2025., ali za prijavu postoji nekoliko uvjeta koje možete pronaći na njihovim službenim web stranicama. Prijave traju do 5. ožujka ove godine popunjavanjem formulara koji se nalazi na LINKU, a mi svim prijavljenima želimo sreću i nezaboravno iskustvo koje će im doprinijeti u budućoj karijeri.

Još vijesti