Ako želiš novo iskustvo, ovo je idealna prilika!

Olimpijske igre će se održavati od 26. srpnja do 11. kolovoza iduće godine u Parizu. Ne sumnjamo da ćeš ih popratiti od kuće, ali znaš li da se možeš prijaviti kao volonter?

Prijave za volontiranje su otvorene od 22. ožujka 2023., a traju do 3. svibnja 2023. Prijavljeni volonteri moraju do 1. siječnja 2024. napuniti 18 godina, govoriti francuski ili engleski te biti dostupni najmanje 10 dana između 12. srpnja 2024. i 10. rujna 2024.

Volonteri igraju veliku ulogu na Olimpijskim igrama

Svi zainteresirani se mogu prijaviti preko službene web stranice Olimpijskih igara u Parizu 2024. Ondje možeš pronaći i detaljnije informacije o zadaćama volontera i samom procesu prijave.

„Volonteri su prve osobe koje sportaši i gledatelji susreću kada dođu na Igre. Volonteri Olimpijskih igara u Parizu 2024. utjelovit će francuski osjećaj gostoprimstva i vrijednosti tijekom Igara“, stoji na službenoj stranici.

Vjerujemo da je volontiranje na Olimpijskim igrama jedinstveno iskustvo. Ako si avanturističkog duha i voliš komunikaciju s ljudima, ovo je prava prilika za tebe.

Totoro vježba jogu Kad se ljubav prema mačkama pretvori u opsesiju? „U stanu od 50 kvadrata imam 8 mačaka!“

Volontiranje Tri dokaza da volontiranje tijekom studija ne mora biti nemoguća misija

olimpijske igre Pariz volontiranje

Još vijesti