M. P. u Karijera

Sezona je pri kraju, ali potraga za radnom snagom i dalje traje: Pregledaj novu ponudu studentskih poslova

Poslodavci su spremni dati koji euro više.

21. kolovoza 2023 14:15
Za svakoga ponešto.

Za svakoga ponešto. Foto: Canva

Sezona je pri kraju, ali poslodavci su i dalje u potražnji za radnom snagom. Potražnja je prisutna i u većim kontinentalnim gradovima, a poslodavci su spremni dati koji euro više samo da pronađu kvalitetnu radnu snagu.

Zagreb

Kako stoji na službenim stranicama Studentskog centra u Zagrebu, poslodavac „Philips“ traži promotora ili promotoricu za prodaju malih kućanskih aparata. U opisu posla je prezentiranje Philips proizvoda i pomoć kupcima pri odabiru modela. Prednost imaju kandidati s iskustvom u promocijama i prodaji, ali to nije uvjet. Početak rada je 1. rujna, a očekivano trajanje posla je do kraja ove godine. Moguće je uzeti slobodne dane pred ispitne rokove, a maksimalna prosječna neto satnica s bonusima 9 eura. Radno vrijeme je 12 do 16 sati tjedno, a prijaviti se možete putem e-mail adrese: sizis@sizis.hr.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo traži studenta/icu za terensko anketiranje koje se provodi u sklopu istraživanja „Uporaba sredstava ovisnosti u općoj populaciji Republike Hrvatske“ koje se provodi u privatnim kućanstvima. Potrebne su mlade, komunikativne osobe dobrih socijalnih vještina, a prije početka istraživanja biti će održana edukacija anketara i predaja svih potrebnih materijala za anketiranje. Cijena ispravno ispunjene ankete je 10 eura, a prijave se šalju na gps.istrazivanje@gmail.com.

Zadar

Poslodavac „Blistavi dom d.o.o.“ traži pet studenata/ica za čišćenje kuća za odmor i apartmana u Zadru i okolici. Period rada je od 21. kolovoza do 30. rujna, a radno vrijeme je petak, subota, nedjelja od 10 do 16 sati. Cijena sata je 9 eura, uz povećanje od 50% za prekovremeni rad. Prijevoz je osiguran, a prijave možete poslati na posao@blistavidom.hr.

Kako stoji na službenim stranicama Studentskog servisa u Zadru, poslodavac „Suhomont d.o.o. traži tri studenta za čišćenje i demontažu građanskog otpada u trgovačkom centru „City Galleria“. Radno vrijeme je osam sati, putni trošak nije osiguran, a satnica je 7 eura. Svi zainteresirani kandidati mogu kontaktirati poslodavca na broj 099 217 9801.

 


Rijeka

Kako stoji na društvenim mrežama Studentskog servisa u Rijeci, poslodavac „Ram d.o.o.“ traži osobu koja bi vodila kampanju mailchimp-a i po potrebi ostalog marketinga (awords, društvene mreže). U cilju je pronaći dugoročnog vanjskog suradnika na obostranu korist, a radno vrijeme je fleksibilno. Uvjet je znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu, a cijena redovnog sata je 8 eura. Prijave se šalju na e-mail mladen.vukelic@ram-rijeka.com.

Obrt za informatičke usluge „Onoratis d.o.o.“ traži studenta za radno mjesto voditelja marketinga i reklamiranje proizvoda putem svog Instagram profila. Radnik ima mogućnost rada od kuće, a radno vrijeme je po dogovoru. Tražene kompetencije su ljubaznost i komunikativnost, a životopis se šalje na hr@onoratis.com.

Osijek

Vinarija Kozlović traži studenta/icu za rad u vinogradarstvu i podrumarstvu, sudjelovanje u proizvodnji i odležavanju vina i podruma. Uvjet je apsolvent agronomije, enologije ili srodnog mjera, a samim time i poznavanje svih procesa u vinogradu i podrumu. Od uvjeta se još traži poznavanje na računalu i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Radno vrijeme je od 8 do 16 sati, a satnica je 5 eura i 50 centi. Rok za prijave je 1. rujna, a šalju se na info@kozlovic.hr.

Poslodavac „Feel Croatia d.o.o.“ traži studente za montažu drvenih kućica i čišćenje skladišta. Početak rada je odmah, a student je potreban do kraja rujna. Uvjet je odgovoran i marljiv student koji će ozbiljno prihvatiti sve zadatke. Satnica je 6 eura, a prijave se šalju na feelcroatiacompany@gmail.com.
 

 

 

Još vijesti