Čitanje je cool!

Ovih dana održava se međunarodni sajam knjiga i učila Interliber.

Ovaj sajam rado posjećuju školarci, studenti, ali i zaljubljenici u knjigu i književnost svake životne dobi, koji koriste priliku da po povoljnijim cijenama kupe naslove koje su unaprijed odabrali ili se pak „zakače“ za nešto novo i još nepoznato, po preporuci izdavača.

Ako i vi volite čitati, a u školi ste bili prvi izbor profesorice iz hrvatskog jezika kad je trebalo raspravljati o lektiri i zadaćnicama, onda ćete uživati u ovom kvizu koji će vas izazvati da provjerite koliko toga znate i koliko se toga sjećate, kad je književnost u pitanju.

Čak i ako ne znate sve odgovore, nemojte se pokolebati – čitajte i dalje i uživajte u literarnim, publicističkim i znanstvenim djelima po izboru jer obogaćuju naš vokabular, aktiviraju našu maštu i svakako vas čine zanimljivijim sugovornikom u društvu.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Kad vidiš ove papire vjerovatno ti se javlja glavobolja Znaš li odgovore na ova pitanja s državne mature? Riješi kviz i testiraj svoje znanje!

Koliko voliš hrvatski treš? Zagrijavanje za vikend kreće! Svaki ljubitelj hrvatskog treša imat će sve točne odgovore na ovome kvizu

kviz Čitanje interliber 2022 književnost knjige znanje

Još vijesti