V.F. u Laganini

Misliš da je nemoguće studentsku sobu učiniti ugodnom za život? Ova žena je uspjela preurediti crkvu iz 19. stoljeća u svoj dom

Sve je moguće.

2. studenog 2023 15:15
Preuredila je crkvu u garsonijeru

Preuredila je crkvu u garsonijeru Foto: samanthastoltz0/TikTok/Screenshot

Kad se odseliš iz svoje rodne kuće i useliš u stan ili sobu u studentskom domu, teško je prihvatiti da sada imaš novi dom na koji se moraš naviknuti. Pogotovo kad se radi o studentskoj sobi. Zato mnogi studenti odluče sobu ukrasiti slikama, cvijećem, lampicama ili drugim detaljima kako bi se osjećali ugodnije.

Da je moguće u vlastiti dom pretvoriti bilo koju prostoriju pokazala je i ova žena koja je preuredila crkvu izgrađenu 1842. godine i učinila ju prekrasnim mjestom za život.

Studenti često ostanu razočarani kad su prisiljeni plaćati visoke stanarine na stanove koji izgledaju kao da su zaista izgrađeni 1842. godine, no ova „garsonijera“ izgleda moderno i mnogi bi poželjeli živjeti u njoj.

Samantha Stoltz je na svom TikTok profilu pokazala kako njezin neobični dom izgleda. Crkvu je tako opremila modernom kuhinjom, kaučem i namještajem. Krevet je smjestila na povišeni dio prostorije za koji možemo pretpostaviti da se ondje nekad nalazio oltar. Iznad kreveta se nalazi „galerija“ koja je nekada vjerojatno bila kor, a do nje se uspinje spiralnim stubištem.

Posebnost ovog stana je u visokim vitrajima sa šarenim staklom i starinskim vratima tipičnima za crkvu.

 

@samanthastoltz0 ⛪️😇 #okc #paseo #church #remodel ♬ Aesthetic Girl - Yusei

 

Još vijesti