Moderna tehnologija

Tehnološke tvrtke Vivo i ZEISS najavile su dolazak pametnog telefona na kojem su radili gotovo tri godine, a tvrde da bi taj uređaj mogao nadmašiti neke od najzahtjevnijih izazova fotografije i videozapisa.

Radi se o mobilnom uređaju naziva X90 Pro, a uskoro dolazi na hrvatsko tržište. Kako navode, radi se o pametnom telefonu treće generacije, a rezultat je napornog rada ovih dviju tvrtki. Spomenuti uređaj dolazi s izvanrednom kamerom i dvostrukom konfiguracijom čipseta.

Voditelj prodaje u regionalnom predstavništvu tvrtke Vivo govori: „Novi vivo X90Pro objedinjuje izvanredne tehnologije fotografiranja i snimanja, vodeće u industriji, a sve to kako bi zadovoljili i nadmašili buduće izazove. Posebnost ovog uređaja je kvaliteta snimanja scena pri slabom osvjetljenju.“

Proizvođači su uvjereni da će novi član serije X biti među najboljim uređajima za fotografiranje i obradu slika u industriji. Granice u mobilnoj fotografiji dramatično se pomiču, a kvaliteta slike je postala izuzetno važna kod odabira pametnog telefona. Cilj je da uređaji omogućuju snimanje fotografija na profesionalnoj razini, stoji na zimo.dnevnik.hr.

tehnološka tvrtka Vivo pametni telefon fotografija tržište vodeći u industriji kvaliteta slike profesionalna razina

Još vijesti