Tramvajski promet u Zagrebu

Kako navodi ZET, od srijede 23. kolovoza, započinju s procedurom izrade pretplatnih karata za učenike i studente za akademsku i školsku godinu 2023./2024.

Obavijest se odnosi i na produljenje statusa postojećih studentskih i učeničkih pretplatnih karata, a novi korisnici koji do sada nisu izrađivali kartu trebaju ovjeriti zahtjev s jednom fotografijom u obrazovnoj instituciji te se uputiti na bilo koje prodajno mjesto.

Korisnicima su na raspolaganju dvije mogućnosti: mogu zatražiti izradu fizičke pretplatne karte ili formirati virtualnu pretplatnu kartu u novoj aplikaciji MojZET. Cijena izrade pretplatne karte iznosi 3 eura i 98 centi i traje nekoliko dana, a kod virtualne pretplatne karte u mobilnoj aplikaciji se ne plaća naknada.

Oni koji su već korisnici pretplatne karte mogu je produljiti na prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera i to bez ovjeravanja zahtjeva u obrazovnoj instituciji. Nakon produljenja statusa pretplatnih karata, bilo onih fizičkih ili virtualnih mogu se kupiti odgovarajući mjesečni ili godišnji kuponi za vožnju.

pretplatna karta ZET produljenje statusa virtualna karta fizička karta ugovorni partner cijena pokaza

Još vijesti