Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Tulumarite sa Slavoncima! Zbog tambure, rakije i dobrog društva – Slavonska noć se ne propušta

Objavljeno 02.03.2020. u Događanja

Jedna od najvećih zavičajnih studentskih udruga u Hrvatskoj, Slavonska udruga studenata, već tradicionalno organizira Slavonsku noć koja će se održati u petak 06. ožujka 2020. s početkom u 23:00 sata u Clubu Roko (Jarunska 5) popraćena tamburašima i domaćom rakijom.

Knjige skoro za 'dž'! U Booksi danas prodaju knjige za samo 10 kuna po naslovu

Objavljeno 11.10.2019. u Događanja

Booksa club, popularni kafić u zagrebačkoj Martićevoj ulici, ovog se petka posvetio prodaji raznovrsnih knjiga - i to za samo 10 kuna po naslovu.

Filozofski fakultet organizira orijentacijski tjedan za brucoše!

Objavljeno 20.09.2019. u Događanja

Kako bi se brucoši, strani studenti i studenti prve godine diplomskih studija lakše snašli i organizirali u prvom tjednu na Filozofskom fakultetu, osmišljen je orijentacijski tjedan.

Studenti, znamo gdje ste u petak prije izlaska? Održava se još jedan prosvjed za klimu!

Objavljeno 18.09.2019. u Događanja

Globalni prosvjed za klimu održat će se u petak u 18 sati na Europskom trgu u Zagrebu, odakle će prosvjednici ići na Markov trg, a prosvjed će se održati i u Osijeku, Rijeci i Splitu, najavili su u utorak organizatori, piše Index.hr.

Riječki studenti u humanitarnoj akciji: Prodali božićne kuglice kako bi pomogli djeci i psima iz azila

Objavljeno 03.12.2018. u Događanja

Kao i svake godine, tako i ove, riječki studenti pokazali su svoje veliko srce prodajom božićnih ukrasa u humanitarne svrhe u akciji 'Kuglice dobrih želja'. Ovoga puta, novac od prodaje namijenjen je za nabavku opreme za Kliniku za dječju kirurgiju Dječje bolnice Kantrida i Azilu za pse 'Društvo za zaštitu životinja Rijeka'. Građani su kuglicu mogli kupiti po cijeni od 20 kuna.

Studenti, pripremite životopise - poznat datum održavanja ovogodišnjeg Job Faira

Objavljeno 28.02.2018. u Događanja

Studenti će i ove godine dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima jer se 23. i 24. svibnja 2018. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu po trinaesti put održava Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Radionice, predavanja, tereni, upoznavanje baštine: Studenti geografije zajedno protiv problema ruralnog prostora

Objavljeno 26.02.2018. u Događanja

Klub studenata geografije Zagreb ove godine organizira Godišnji kongres Europskog geografskog udruženja s temom 'Realize rural'.

Studentsko putovanje po Europi bez ijedne kune?

Objavljeno 05.01.2018. u Događanja

Red Bull Can You Make It ponovno okuplja studente iz cijelog svijeta na nezaboravnoj avanturi!

Znate li da se na svaki ispit možete žaliti i ponoviti ga? Vrijeme je da iz prve ruke saznate sve o svojim studentskim pravima

Objavljeno 11.12.2017. u Događanja

Studentska pravobraniteljica Sveučilišta u Zagrebu, Barbara Šimić, krenula je s nizom predavanja 'Upoznaj svoja prava', namijenjenih studentima svih sastavnica Sveučilišta koji ondje mogu doznati imaju li pravo žalbe na ispit, u kojem roku ispit mora biti ispravljen i druge korisne informacije.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se