Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dani SAD - a u Zagrebu; Uči, Radi, Putuj!

MojFaks | Događanja, 20.02.2012.Dani SAD - a u Zagrebu; Uči, Radi, Putuj!

Hrvatska studentska asocijacija u suradnji sa Američkim veleposlanstvom u Zagrebu drugu godinu zaredom organizira projekt pod nazivom “Dani SAD-a“ Prema programu, projekt će se održati od 29. veljače do 01. ožujka 2012. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Cilj ovog projekta je približiti SAD kao svjetsku gospodarsku, ekonomsku i obrazovnu velesilu studentima, asistentima, profesorima i široj akademskoj javnosti, te kroz radionice i predavanja upoznati sudionike o mogućnostima stipendiranja, dodatnog obrazovanja i rada u Sjedinjenim Državama.

Ukoliko vas zanimaju američki fakulteti, kako dobiti stipendiju, kako napisati motivacijsko pismo ili jednostavno želite otići raditi preko ljeta u SAD, ovo je idealno za vas.

Svi  zainteresirani studenti mogu se prijaviti za predavanja putem e-maila na dani.sada@hsa.hr kako bi osigurali svoje mjesto u dvorani, no zbog velikog interesa studenata preporučamo da to obave što prije. Svi studenti koji će biti na određenom broju predavanja, dobit će certifikat o sudjelovanju na projektu i predavanjima.

Projekt će se održavati 29.2. i 1.3.2012. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. prema navedenom programu:

Program Dana SAD - astudentiSADstipendijaprojektposao preko ljetaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se