Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Student medicine iz Osijeka ima ideju vrijednu 2000 kuna: Osmislio aplikaciju koja bi svima olakšala život tijekom studija

Objavljeno 23.01.2018. u Karijera

Među nagrađenima za Najbolju poduzetničku ideju 2017. godine našao se i Vedran Đambić, student šeste godine medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku. Ovaj se student u natjecanje prijavio s idejom koja bi, kako smatra, mogla koristiti svim studentima i olakšati im život tijekom studiranja.

Nude više od 185 tisuća kuna: Kraljevska obitelj traži diplomca za posao – provjerite imate li šanse

Objavljeno 22.01.2018. u Karijera

Oni koji traže svoj prvi posao prije samog starta trebali bi guglati 'poslovi u sklopu kraljevske obitelji' jer Britanci plave krvi ponekad znaju zapošljavati u Buckinghamskoj palači. Baš je sada došlo to vrijeme jer je kraljevska obitelj u potrazi za osobom koja će raditi za njih, a prednost imaju oni koji su tek izašli s fakulteta.

SATNICE DO 80 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti – zapošljavaju Uniqa, SC, HalPet...

Objavljeno 18.01.2018. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Dugo niste plakali od smijeha? Vrijeme je da upoznate studenticu Mirnu i njene 'Babuške'

Objavljeno 17.01.2018. u Karijera

YouTube i Instagram puni su zabavnih i smiješnih videa različitih kreativaca i mladih komičara, a premda smišljanje takvih videa izgleda lako, iza toga stoji puno truda, razrade i ideja. Studentici Mirni Savić upravo to je pošlo za rukom pa na Instagramu kroz svoje 'Babuške' nasmijava tisuće drugih korisnika.

Trebaju li developeri uopće završiti fakultet? Evo što o tome misle vaši budući poslodavci

Objavljeno 12.01.2018. u Karijera

Trebaju li developeri imati diplomu ili – uz pregršt online alata za učenje programiranja i puno dobre volje – to nije bitno, posebno ako uzmemo u obzir nedostatak IT-jevaca u Hrvatskoj? I kako na cijelu situaciju gledaju – poslodavci?

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti – zapošljavaju Kaufland, Bayer, Deloitte...

Objavljeno 12.01.2018. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Odlični uvjeti i dobra satnica: Omiljeni poslodavac traži ČAK 150 STUDENATA za ovaj posao

Objavljeno 12.01.2018. u Karijera

Kaufland i Lidl već su godinama na samom vrhu popularnih poslodavaca među studentima.

Samo za redovne studente: U slavonskom gradu traže se studenti za reguliranje prometa

Objavljeno 12.01.2018. u Karijera

Redovni studenti i studentice 1. i 2. godine fakulteta s vozačkom dozvolom 'B' kategorije mogu za 20 – 22 kune po satu regulirati promet u Osijeku. Jedna od mogućnosti na ovom poslu jest i mogućnost rada na duže vrijeme.

Daj što daš: Student radi sve fizičke poslove za dnevnicu koju određujete – vi

Objavljeno 11.01.2018. u Karijera

I dok će neki mladi bez ustezanja poslodavce prozivati zbog nedovoljnih ili sramotno niskih satnica, ima i onih koji će raditi fizičke poslove za satnicu koju određuje naručitelj posla, bez navedenog prihvatljivog minimuma.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se