Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Gdje je jutros u Hrvatskoj palo 2 metra snijega? HŽ se opet teškom mukom borio s voznim redom

MojFaks | Laganini, 12.12.2019.Gdje je jutros u Hrvatskoj palo 2 metra snijega? HŽ se opet teškom mukom borio s voznim redom

Jutro je počelo ogromnim kašnjenjima u HŽ-u...

Iako je oko 10 sati ujutro u Zagrebu počeo padati snijeg, čini se da je negdje "zakrkao" još noćas ili ranom zorom jer su prigradski vlakovi od ranoga jutra kasnili i do 70 minuta. Napominjemo ovdje da smo se samo odlučili malo našaliti nakon što smo vidjeli ovu fotografiju, tim više što stiže sezona snijega, leda i drugih oborina, a samim time i očekivanja da će vlakovi kasniti češće no inače.


Na Facebooku je objavljena fotka displeja rasporeda dolazaka vlakova na zagrebački Glavni kolodvor, no s obzirom na minute kašnjenja koje su se u nekim slučajevima prigradskih vlakova pretvorile u sat(e), mogli bismo napisati i raspored nedolaska vlakova.


foto: Facebook@Mirko Logožar


U komentarima ispod objave, prijatelji i pratitelji savjetovali su autoru fotke da svakako traži povrat novca ako je kasnio, no u slučaju prigradske vožnje putnici se tome ne mogu nadati jer novi novovažeća Uredba ne pokriva vrijednosti karata vrijednosti niže od 4 eura. Zgodna iznimka, zar ne?


...Taman prije snijega! Novo u HŽ-u: Ako vam vlak kasni više od 60 minuta – slijedi povrat novca...


Bilo kako bilo, nadamo se da ste jutros na svoja odradišta ipak stigli na vrijeme.


Ako znate što je uzrokovalo ova kašnjena u prometovanju HŽ-ovih vlakova – javite nam!


L.B./foto: eIvanec.com


kašnjenjeraspored vožnjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se