Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Javila profesorici da ne može prisustvovati online nastavi - njen razlog je totalni HIT! 'Svi plaču, ništa neću čuti…'

MojFaks | Laganini, 25.11.2020.Javila profesorici da ne može prisustvovati online nastavi - njen razlog je totalni HIT! 'Svi plaču, ništa neću čuti…'

Iako je online nastava uglavnom 'smekšala' profesore pa se dolasci na većini fakulteta ipak ne zbrajaju tako požrtvovno kao prije, i dalje ima onih koji ustraju na famoznom 70-30 pravilu.

Učenicima u školama još je gore. I dok se ovih dana sve glasnije i češće 'šuška' o tome hoće li se škole opet premjestiti u online sferu, dobar izgovor za izvlačenje s dosadnog predmeta oduvijek je zlata vrijedio. Ni danas nije ništa drugačije.


Kako piše Noizz, otkako je online nastave, opravdanja mladih koji se školuju sve su kreativnija pa čak govore i o novom trendu otkačenih izgovora zbog kojih ne znamo bismo li plakali ili im se smijali. Twitterom kruži poruka učenice koja se javila razrednoj jer neće moći sjesti pred kameru i poslušati najnoviju lekciju. Kako piše ovaj portal, ono što je napisala nikoga nije ostavilo ravnodušnim.


"Dobro jutro razredna, samo da Vam javim da neću moći da pratim nastavu danas jer mi je umrla baba...svi plaču, ništa Vas neću čuti", napisala je učenica.


Iako ne znamo kako je njena nastavnica regirala na ovu poruku, komentari ispod ove objave na društvenim mrežama su kreativni i raznoliki, kao i uvijek. "Momentalno sa svim peticama da završi razred", "I ovo treba biti smiješno kao?", "Obriši ovo jadna, ne blamiraj se", samo su neki od komentara na objavu ove učenice.


L.B./izvor: Noizz.rs

foto: Matej Kastelic via Shutterstock


Twitteručenicaopravdanjeizostanak s nastaveKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se