Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Svi smo mi ova studentica! Jela dok je polagala ispit: Komad sendviča pao na tipkovnicu i izlogirao ju iz testa

MojFaks | Laganini, 28.08.2020.Svi smo mi ova studentica! Jela dok je polagala ispit: Komad sendviča pao na tipkovnicu i izlogirao ju iz testa

Osim što nije higijenski, klopanje iznad tipkovnice računala nosi sa sobom i druge rizike. Jedan od njih je - loš rezultat na ispitu...

Samantha Lee, studentica na Sveučilištu Georgia, podijelila je više nego zanimljivo iskustvo online polaganja ispita. Naime, ova dvadesetogodišnjakinja za BuzzFeed News ispričala je kako je od profesora dobila još jednu priliku polagati ispit iz ekonomije, nakon što joj je mesna okruglica skoro osigurala pad ispita.

...Od 'cool online pismenog' do 'skajpanja' na usmenom : Evo kako će se u ljetnom roku polagati ispiti na fakultetima u Hrvatskoj...


Ćufta ju izlogirala iz ispita


Lee je polagala ispit online, a kao pomoć nije koristila skripte već sendvič. Iako su ponekad laptop i hrana u ruci praktična kombinacija, za vrijeme ispita se ona ne preporučuje, što je ova studentica nažalost naučila na teži način. Iz sendviča joj je ispala mesna okruglica (ćuftica), pala na tipkovnicu i to na gumb koji je Lee "izlogirao" iz ispita.

Kako je za BuzzFeed News rekla, prvo je počela paničariti zbog sendviča i straha da je laptop uništen, a tek nakon toga shvatila je da se više ne nalazi u ispitu. Rezultati ispita su stigli i bili su poprilično loši i nezadovoljavajući. Naime, do trenutka kad se sendvič "umiješao" u priču, uspjela je riješiti samo 39% testa stoga je odlučila poslati e-mail profesoru i objasniti mu situaciju u nadi da će joj dozvoliti da ponovo pristupi ispitu.

foto: BuzzFeed News/Screenshot

Rijetko tko bi tolerirao izgovor "mesne okruglice"


Na njeno iznenađenje, profesor je odgovorio i to empatično. "Samantha, ovo je sigurno nov i neobičan izgovor za nizak rezultat! Ali baš iz tog razloga čini se malo vjerojatnim da ste to izmislili", napisao je u svom odgovoru."Produžio sam vam rok za test do ponoći." Njezin je profesor zatim šaljivo dodao: "Preporučio bih vam da riješite test prije ili poslije večere."

...Najbolji memeovi koji sprdaju nastavu od kuće: Medicina, agronomija, psihologija... SVI SU TOP!...


Lee je bila presretna profesorovim odgovorom i taj dan je ponovo polagala ispit. Bez sendviča u ruci, stiglu su ipak bolji rezultati.

Nakon što je njen post na Twitteru o incident sa sendvičem i profesorovom reakcijom postao viralan, mnogi su u komentarima istakli da treba biti zahvalna na tako cool profesoru, jer mnogi drugi ne bi tolerirali izgovor "mesne okruglice".

A.Z.
foto: Shutterstock By goodluz


studentionline ispitnezgodamesna okruglicaprofesorKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se