Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Majin diplomski rad postao predmetom sprdnje na društvenim mrežama

MojFaks | Laganini, 15.09.2017.Majin diplomski rad postao predmetom sprdnje na društvenim mrežama

Maja Ivanović, studentica jednog privatnog fakulteta u Beogradu, završila je u svim tamošnjim medijima zbog teme svog diplomskog rada koji je položila peticom.

Maja se pohvalila fotkama s obrane diplomskog na Instagramu, a kada su fotke dospjele u medije, čitava regija počela se sprdati temom i nazivom njenog diplomskog, piše Fokus.ba.


Tema je, naime, "Lojalnost potrošača brandu Guess", a na koricama diplomskog cura je dala urezati i logo omiljenog joj brenda.foto: Instagram@Majalolica


Iako dio javnosti u temi ne vidi ništa sporno, oni malo ciničniji smatraju da privatni fakulteti narušavaju kvalitetu obrazovanja i da je nevjerojatno da se netko bavio cipelama i torbicama u diplomskom radu. Maja se pohvalila i da je faks zavšila prosjekom 9,2 (ekvivalent prosjeku 4,2 u Hrvatskoj).


Jedna je od odanih potrošača branda Guess jer je njen Instagram pun fotografija cipela i odjeće spomenute marke. Veoma je popularna na Instagramu gdje je prati gotovo 60.000 ljudi.


L.B./izvor: Fokus.ba

foto:Instragram@Majalolica


diplomski radprivatni fakultetiodabir temeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se