Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Mjesec dana do zadnje sezone: Riješi kviz i saznaj tko bi iz 'Igre prijestolja' bio tvoj idealni cimer

MojFaks | Laganini, 14.03.2019.Mjesec dana do zadnje sezone: Riješi kviz i saznaj tko bi iz 'Igre prijestolja' bio tvoj idealni cimer

Obožavatelji serije 'Igra prijestolja' već dvije godine čekaju novu sezonu, ujedno i posljednju pa se moraju lagano oprostiti od svojih omiljenih likova. Dugo očekivana sezona dočekat će svjetlo malih ekrana 14. travnja, a do tada će fanovi gristi nokte i smišljati teorije.

Jeste li spremni za osmu sezonu omiljene "Igre prijestolja"? Mi mislimo da jeste, ali ćete biti još više nakon što riješite naš kviz! Nova sezona vraća se 14. travnja što znači da je ostalo točno još mjesec dana do ponovnog druženja s obiteljima iz izmišljenog kraljevstva.

...S kim bi se slagali? Riješi KVIZ i saznaj koji lik iz 'Prijatelja' bi bio tvoj savršeni cimer...Kako se ne bi zamarali teorijama, scenarijem i pitanjem tko će na kraju preživjeti, a tko ne, pripremili smo za vas KVIZ koji će vam otkriti koji bi lik iz "Igre prijestolja" bio vaš idealni cimer:foto: Pinterest/Wintersicoming.net


kvizIgra prijestoljaGame of ThronescimericimerKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se