Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nerazdvojni već 12 godina: Studentica napravila sobu za svog psa – u ormaru

MojFaks | Laganini, 12.12.2019.Nerazdvojni već 12 godina: Studentica napravila sobu za svog psa – u ormaru

Ovo je toliko maleno da bi stalo čak i u domsku sobicu!

Iako znamo da domski kućni red ne dopušta kućne ljubimce u sobama, studenti koji stanuju sami ili s cimerima tu su ipak u malo povoljnijem položaju pa mogu od kuće sa sobom povesti i svoje ljubimce.

Studentica iz ove priče pretvorila je ormar koji nije koristila u luksuznu sobu za svoju čivavu koja se odaziva na ime Cupid.

foto: The Dodo

Betsy Redfern i Cupid nerazdvojni su otkad je ova djevojka pohađala treći razred, a ta se ljubav nastavila tijekom 12 sljedećih godina. Stoga, kad je kucnuo čas da Betsy krene na fakultet, ideja da ju Cupid prati bila je jedina moguća.
 
Betsy je svom psu željela osigurati maksimum komocije u novome stanu stoga je od starog kreveta za lutke i ručno izrađenih dodataka u ormaru koji nije koristila napravila pravu malu oazu za svog najboljeg prijatelja. Osim što je na studij povela Cupida, društvo im radi i kornjača Caru.

foto: The Dodo

U ovo blagdansko vrijeme, Betsy je svojim ljubimcima okitila i maleno božićno drvce. Svi znamo da studenti tijekom praznika postanu nostalgični za domom, ako već nemaju prilike otići k roditeljima, ali smo sigurni da je Betsy sigurno puno lakše u ovakvom društvu.

L.B./izvor i foto: The Dodo


Betsy Redfernčivavapseća sobaormarKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se