Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Najbolji memeovi koji sprdaju nastavu od kuće: Medicina, agronomija, psihologija... SVI SU TOP!

MojFaks | Laganini, 18.03.2020.Najbolji memeovi koji sprdaju nastavu od kuće: Medicina, agronomija, psihologija... SVI SU TOP!

Okupili smo na jedno mjesto i pripremili za vas najbolje memeove koji su nastali u ovom kaosu zvanom epidemija koronavirusa...

Uza sve preporuke i mjere opreza u ovoj nastaloj situaciji uslijed epidemije korona virusa, važno je održavati mentalno zdravlje te zadržati pozitivno razmišljanje unatoč prisustvu negativnih informacija koje neprestance kolaju, kako u medijima, tako i u privatnim razgovorima.


Da suzbijemo negativu i popravimo vam dan, okupili smo na jedno mjesto sve do sad nastale, popularno zvane, meme-ove koji prikazuju održavanje nastave na daljinu. Podsjetimo, od ponedjeljka 16.3. obustavljena je nastava u svim školama i fakultetima u Republici Hrvatskoj te je nastava prebačena u online domenu.

Uživajte!...Kako je život stao zbog korone: Sve najvažnije PROMJENE i ZABRANE koje su utjecale na studente – dan po dan...
...Sve zbog vas koji ste otišli iz Zagreba: 'S nevjericom sam promatrala prizore koje nijedan student još nije vidio...'...
...Zagrebački profesor poručio studentima: 'Možda nema predavanja, ali imate priliku živjeti u društvenom laboratoriju…'...foto: Hvala, Dženan Ibrahimović!V.S.
foto: pixlr/kolaž, memegenerator


studentionline nastavanastava na daljinumemeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se