Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Airbnb u studentskim domovima: iznajmljivanje kreveta postaje hit

Objavljeno 08.06.2016. u Laganini

Možda ćete reći da su vaše domske sobice tolike da jedva u njih stanete vi i eventualno cimer/ica, a kamoli još i neki stranac koji bi želio jeftino odsjesti u gradu u kojem studirate, ali istina je da se mjesta u domovima prodaju, da ponekad cimer/ica ode ranije kući ili kući prije vikenda pa zašto onda ne ponuditi prazan krevet nekome drugome tko je za to spreman platiti?

Ptičurine se zalijeću u studente na Savi i napadaju ih - pogledajte video

Objavljeno 29.05.2016. u Laganini

Ne znamo da li zbog vrućina, neisplate stipendija studentima ili nekog drugog razloga - ali ptice u dvorištu studentskog doma na Savi su doslovno poludjele.

DNEVNIK APSOLVENTA: Kad apsolvent odluči prijaviti temu diplomskog rada...

Objavljeno 25.05.2016. u Laganini

U životu svakog apsolventa najvažniji je trenutak prijava diplomskog rada. No, ne proživljavaju svi ovaj kratkotrajan, ali stresan postupak na jednak način...

Mlada fotografkinja Sara Pukanić fotka vaše omiljene Startasice

Objavljeno 24.05.2016. u Laganini

Legendarna američka fotografkinja Berenice Abbott davno je rekla kako 'fotografija pomaže ljudima da se vide' i pritom nije lagala jer ovaj medij jednako služi umjetnosti, ali i boljem prenošenju stvarnosti koja nas okružuje.

Mama na kampusu: posjet kćeri studentici završio simpatičnom blamažom

Objavljeno 23.05.2016. u Laganini

Sigurni smo da vam ideja roditelja u vašoj domskoj sobici nije najdraža na svijetu. Zbog toga svakih par vikenda ipak odete kući da im ovakve stvari ne bi pale napamet – kao recimo iznenaditi vas u vašem domu ili na kampusu...

Kroz igru riječi do jedinstvenog rječnika: Kreativni maturant osmislio Rijeknik

Objavljeno 23.05.2016. u Laganini

Maturant riječke Prirodoslovne i grafičke škole osmislio je nešto sasvim posebno čime odaje počast jezičkoj i kulturološkoj jedinstvenosti svoga grada Rijeke...

Najljepše pismo posvećeno svim apsolventima: 'Ovo je godina zadnjih stvari'

Objavljeno 20.05.2016. u Laganini

Što reći, što napisati, što poručiti svima vama kojima se približava i taj dan – dan svečane dodjele vaših diploma, dan kad ćete postati akademski građani i početi tražiti svoje mjesto pod Suncem i posao koji će vas ispunjavati i zadovoljavati?

Kiklop bez po' muke: Studenti iz Splita najteža književna djela pretvaraju u zabavno i zanimljivo štivo

Objavljeno 20.05.2016. u Laganini

Studenti filoloških smjerova (talijanski, hrvatski, engleski jezik), okupljeni oko udruge iTHEom s Filozofskog fakulteta u Splitu ustrajni su u svojoj nakani da pomognu svim maturantima i budućim studentima koji na državnoj maturi moraju polagati hrvatski jezik i književnost.

Ribice s amonijakom, čips s jogurtom: najneobičnije grickalice koje jedu studenti diljem svijeta

Objavljeno 20.05.2016. u Laganini

Godišnje se u cijelom svijetu potroši više od 300 milijarde dolara na popularne 'grickalice' koje nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost. No, usprkos tome, jedemo ih u prevelikim količinama, a gotovo da svaka zemlja u svijetu ima svoju omiljenu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se