Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pomozite mu da diplomira! Student FER-a traži svoj izgubljeni SRETNI DRES: 'Ne mogu na ispite bez njega'

MojFaks | Laganini, 10.12.2019.Pomozite mu da diplomira! Student FER-a traži svoj izgubljeni SRETNI DRES: 'Ne mogu na ispite bez njega'

Student Josip traži svoj izgubljeni dres koji mu donosi sreću na ispitima. Nakon pranja i sušenja, dres kao da je propao u zemlju. Pomozimo mu da položi zadnju godinu!

Student Josip traži svoj izgubljeni dres koji mu donosi sreću na ispitima. Radi se o dresu poznatog engleskog prvoligaškog nogometnog kluba Leicestera. Naime, nakon pranja i sušenja u praonici, dres kao da je propao u zemlju.

Kako je i naveo u objavi u kojoj potražuje izgubljeni dres, iznimno je vezan za njega jer je u njemu pisao svaki ispit na faksu od svoje druge godine fakulteta. Josip je trenutno na završnoj, 5. godini FER-a. Za naš je portal ispričao pozadinsku priču dresa srećonoše.

Dok su svi navijali za Arsenal, Real, Barcelonu, meni je oduvijek bio drag samo Leicester


"Sretni dres mi je poklonio prijatelj za 19. rođendan jer ja od malena navijam za Leicester, dok su svi moji vršnjaci navijali za Arsenal, Real, Barcelonu, meni je oduvijek bio drag samo Leicester. Iz obične zezancije sam obukao dres na prvi kolokvij na 2. godini faksa, a kako sam dobro napisao kolokvij, nastavio sam nositi dres do kraja tog ciklusa kolokvija. Sljedeći ciklus kolokvija sam opet krenuo pisati u dresu i tako se, evo, nastavilo dosad", govori nam Josip.

foto: privatna arhiva

Josip ima još jedan ciklus kolokvija na kraju ovog završnog semestra, a dres nije još uvijek pronašao i ne zna kako će napisati nadolazeće kolokvije bez njega. Nadamo se da će Josip što prije pronaći svoj sretni dres te da će u njemu položiti sve kolokvije i uspješno završiti 5. godinu fakulteta, baš kao što je i na fotografiji u nastavku, u sretnom dresu s kolegama zabilježio završetak druge godine fakulteta.

S ekipom obilježava uspješan kraj godine na faksu...foto: privatna arhiva

V.S.
foto: privatna arhiva


studentdressretni dresLeicesterKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se