Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Bolje i od jutarnjeg seksa': Evo od čega je sve bolji osjećaj kad napokon položite NAJTEŽI ISPIT u roku

MojFaks | Laganini, 04.07.2018.'Bolje i od jutarnjeg seksa': Evo od čega je sve bolji osjećaj kad napokon položite NAJTEŽI ISPIT u roku

Svaki student se tijekom studija barem jednom susretne s vrlo teškim ispitom, a oni koji se s takvim ispitima suoče čak nekoliko puta tijekom studiranja jako dobro znaju kakva je to patnja, ali i olakšanje nakon što se jedan takav ispit položi.

Studenti čak ni ne moraju studirati primjerice pravo, već iz 'usmene predaje' prijatelja i poznanika koji tamo studiraju znaju da je ispit iz Rimskog prava iznimno težak za položiti. No, svaki student tijekom svog školovanja naiđe na jedno Rimsko pravo, odnosno, težak kolegij nakon kojeg slijedi još teži ispit.Kada ga napokon položi, studentu padne kamen sa srca, a ako se to dogodi iz prvog pokušaja osjećamo se kao da nam je taj kamen sa srca pao ravno na glavu i usrećio nas mimo svih očekivanja! Iako možda niste iskusili na vlastitoj koži, težak ispit je moguće položiti odmah u prvom roku. Nije lako, zahtijeva puno učenja, priprema pa čak i malo sreće – ali je izvedivo.

...Ono kad ispit odgađaš 7 godina: Studenti otkrili koji je NAJTEŽI KOLEGIJ na njihovom fakultetu...O tome dosta znaju i studenti kojima smo zadali jedan zadatak. Naime, dali smo im da dovrše rečenicu: "Položiti najteži ispit u roku bolje je od..." Budući da su naši studenti marljivi – to su i napravili, a neki su nas odgovori nasmijali do suza. Nadamo se da će i vas.

"Položiti najteži ispit u roku bolje je od piva koje popiješ poslije tog ispita", student Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.

"Položiti najteži ispit u roku bolje je od kebaba kad si pijan u 6 ujutro. I da, bolje je od jutarnjeg seksa!", studentica Geodetskog fakulteta u Zagrebu.

"Pa položiti najteži ispit u roku je bolje od seksa. Seks zna nekad biti stvarno loš, ali polaganje najtežeg ispita u roku uvijek zvuči kao najbolja moguća stvar", student Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Foto: Darko Ba/arhiva MojFaks

"Bolje je od novog Kinga s lješnjakom i pistacijom", student Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.

"Položiti najteži ispit bolji je osjećaj nego položiti 10 laganih ispita. Toliko je dobar osjećaj da ti utaži bol koju osjećaš jer nećeš ići na more niti ikud cijelo ljeto", studentica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku

"Položiti najteži ispit bolji je osjećaj nego biti na Balaševićevom koncertu...šalim se, ništa nije bolje od toga!",
student Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

"Položiti najteži ispit je bolje od domaće kobase i loze!", studentica Filozofskog fakulteta u Osijeku.


Foto: privatna arhiva

"Položiti najteži ispit u roku je bolje nego da me dugogodišnja simpatija zvala na dejt", studentica Medicinskog fakulteta u Splitu.

"To je bolje od prvog srka kave ujutro! Garantiram, a kavopija sam!", student Pravnog fakulteta u Zagrebu.

"Položiti najteži ispit u roku bolje je od odugovlačenja da se konačno suočiš s tim gradivom", student Odjela za matematiku u Osijeku.

"Položiti najteži ispit otprve bolje je nego zapaliti joint nakon napornog dana na faksu! Ha!", studentica Odjela za turizam i komunikacijske znanosti u Zadru.

"Položiti najteži ispit u prvom roku je bolje od krađe novca za užinu klincima u osnovnjaku", student Šumarskog fakulteta u Zagrebu.

Foto: Darko Ba/arhiva MojFaks

Ivana Petrić
foto: Darko Ba/arhiva MojFaks


natježi ispitispitni rokoviteškopoložiti ispitstudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se