Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Top studentski posao! Traže se glasači za predstojeće parlamentarne izbore: 300 eura, blagoslov popa i pokaz da se izvučete na faksu…

MojFaks | Laganini, 23.06.2020.Top studentski posao! Traže se glasači za predstojeće parlamentarne izbore: 300 eura, blagoslov popa i pokaz da se izvučete na faksu…

Bliže nam se parlamentarni izbori, kampanje stranaka i stranačkih predstavnika na listama u punom su jeku...

Popularna grupa Tražim/nudim studentski posao osim virtualnog oglasnika poslova, služi i kao svojevrsno ogledalo aktualnih događanja, ponekad i kao info-kutak, a često i kao dobar spušni ventil osobama s odličnim smislom za humor.

Jedan od članova ove grupe nasmijao je stotine drugih pratitelja, što studenata, što mladih i onih koji se tako osjećaju, a u potrazi su za poslom, svojim oglasnom za neobično radno mjesto "glasača na parlamentarnim izborima".

...SKANDAL NA EKONOMIJI: Profesor, ujedno i nositelj jedne liste na izborima, prijavljen za blud nad studenticom u kabinetu...


Njegova objava izazvala je gotovo stotinu komentara i sasvim sigurno služi kao odličan pokazatelj sve šireg, negativnog stava javnosti o političarima, njihovim programima i odražava sve snažnije nepovjerenje glasača u demokratski sustav, kao i u one za koje glasuju.

Njegov oglas prenosimo u cijelosti!

"Dakle postupak ide ovako: vi glasate, pofotkate glasački listić, a nakon toga fotku pokažete našem volonteru u blizini glasačkog mjesta koji vas kompenzira za trud.

Cjenik:

HDZ - 300 eura, blagoslov popa, komad pečene janjetine, litra vina i pokaz kojim se možete jednokratno izvući od kazne na sudu/policiji/faksu ili vam dajemo alibi za sve što poželite.

...Najmlađi kandidat na izborima! 18-godišnjak u političkoj areni: Ulazi u bitku zbog neprofesionalnog odnosa ministrice prema maturantima...


SDP - 200 eura, porcija graha sa velikom kobasicom i Titova slika.

Živi zid - 50 eura, link na trosatni video na kojem Sinčić i Pernar objašnjavaju teorije zavjere, pravo na marihuanu, odbijanje cijepljena i ismijavaju koronu.

Škorin 'Domovinski pokret' - viza za Kanadu, ulaznica za Škorin koncert ako ne dobije izbore i link na Večernju školu da se možete diviti njegovom intelektualnom kapacitetu.


...Čak 87% studenata izaći će na izbore! Evo koga će i zašto podržati...


Ostale stranke nam se nisu javile jer ili nemaju dovoljno sredstava ili vjeruju da će u Hrvatskoj glasači izabrati upravo njihovu stranku jer eto, oni su nam obećali nešto što drugi nisu i imaju u svojim redovima Einsteine koji će Hrvatsku pretvoriti u svjetsku velesilu."

Koliko biste novaca zaradili svojim glasačkim angažmanom?

L.B./foto: meandering images via Shutterstock


Tražim/nudim studentski posaoglasač na parlamentarnim izborimapolitičke straneizbori 2020.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se