Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Daješ ispite k'o od šale? U ovom zagrebačkom bircu zbog toga dobiješ besplatnu cugu

MojFaks | Nakon predavanja, 07.02.2017.Daješ ispite k'o od šale? U ovom zagrebačkom bircu zbog toga dobiješ besplatnu cugu

Ako tražite mjesto koje je skroz 'student friendly' možete odmah prestati jer takav jedan birc postoji. U Pivnici u Zagrebu studenti mogu popiti besplatno piće samo ako su položili ispit, a cuga se ne toči bez predočenje indeksa.

Kada bi se bi se odvijalo natjecanje koja je referada najbolja sigurno bi pobijedila ona od Pivnice jer za njihovim šankom čeka piće svakog marljivog studenta. Na svojoj ploči u lokalu pokazali su pravo razumijevanje za studente te odlučili počastiti sve koji su prošli ispit s medicom ili pelinom, a jedini uvjet za to je predočenje indeksa.


Foto: Facebook@Pivnica

Studenti rijetko kada mogu naići na ovakav tretman pa smo se pitali kako to da se Pivnica odlučila na ovaj potez. Naime birc se nalazi na Ravnicama u Radauševoj 9 te se nalazi u blizini Šumarskog, Agronomskog i Ekonomskog fakulteta pa su ondje studenti rado viđeni gosti. Na ovu sjajnu ideju došla je voditeljica birca Leonarda Sigal koja i sama zna da je vrijeme ispitnih rokova vrlo stresno.

...Studentska srijeda u 'Brodu na Savi': super mjesto za sve koji se žele zabavljati bez narodnjaka...


"Vrijeme je ispita i napetost se može rezati nožem pa smo ovako odlučili smanjiti nervozu među studentima. Naravno, pelin i medicu prvo moraju 'zaraditi' položenim ispitom, a oni najmarljiviji koji polože dva ispita u danu bit će duplo nagrađeni. Iskreno, nismo mislili da će ovo imati toliko efekta na studente, a da smo znali da će im ovo biti motivacija – akcija bi krenula puno ranije" kaže voditeljica Pivnice.


Studenti su uvijek rado viđeni gosti... foto: privatna arhiva

Ova studentska akcija vrijedi za ispite položene od 1. veljače u akademskoj godini 2016./2017. te ne vrijedi za stare ispite ili one položene van ispitnog roka. Stoga, prestanite plakati za šankom nakon pada na ispitu i krenite učiti kako biste još danas stigli na besplatno pićence u Pivnicu.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Pivnica


PivnicaispitibesplabircKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se