Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Kako izgleda tvoja studentska gajba? Zavirili smo u sobe zagrebačkih studenata

Objavljeno 12.10.2016. u Nakon predavanja

Useljenje studenata u stanove i studentske domove se privodi kraju. Odlučili smo zavirili u nekoliko soba kako bi otkrili kako izgledaju mjesta gdje studenti provode najviše vremena te što je za njih najbitnije imati u sobi.

Ekstra klopa za malo novca: otvorio restoran u studentskoj sobi i postao hit

Objavljeno 10.10.2016. u Nakon predavanja

Jeste li čuli za studenta Sveučilišta Columbia koji je u svojoj studentskoj sobi otvorio svojevrsni restoran koji je nazvao Pith? I ne samo to – pokušava dokazati da večera od pet do osam slijedova ne mora koštati više od 10 do 20 dolara.

Tko još posuđuje peglu? Možeš izglačati odjeću na nekoliko jednostavnijih načina

Objavljeno 10.10.2016. u Nakon predavanja

Život je prekratak da biste peglali, a ako ne vjerujete u ovo to znači da još uvijek niste dovoljno samostalni i da vam sigurno mama tu i tamo opegla neku krpicu. Premda bez glačanja nekada ne možemo izaći iz kuće, dobro je znati kako zeznuti cijeli svemir pa imati majicu bez ikakvog nabora - bez pegle.

Disleksija u predavaonicama: Studenti s ovim poremećajem nemaju razloga za sram

Objavljeno 07.10.2016. u Nakon predavanja

Međunarodni tjedan svjesnosti o disleksiji traje od 3. do 9. listopada. Ti su dani posvećeni informiranju javnosti o ovom poremećaju.

Tihi, slučajni, dosadni: vrste seksa tipične za studentske dane

Objavljeno 07.10.2016. u Nakon predavanja

Seks je nekada bio tabu tema, a već neko vrijeme čitamo o njemu na svakom koraku. Ne kaže bez razloga popularna krilatica da "seks prodaje". To je zato jer nas beskrajno intrigira, pogotovo u mlađim danima.

(Ne)ugodno iznenađenje: Kako najbrže očistiti sobu kad roditelji svrate u goste?

Objavljeno 06.10.2016. u Nakon predavanja

Baš kad ste si odlučili dati oduška i voditi se 'YOLO' sloganom pa malo zapustiti stan, dopustiti da u hladnjaku stoje prazni tetrapaci mlijeka i da paučina na zidovima postane zavjesa, zovu 'starci' i kažu: 'Ej, mi danas stižemo!'... Što sada?

Sasvim subjektivna lista najboljih mjesta za učenje u Zagrebu

Objavljeno 05.10.2016. u Nakon predavanja

Svi mi volimo naučiti nešto novo, ali kada se konkretno trebamo primiti knjige u ruke pa naučiti za ispit ili za kolokvij, uglavnom želimo premotati vrijeme unaprijed, upisati ocjenu, ali ne i proći taj cijeli proces učenja.

Kada studenti krenu u špeceraj: Savjeti za kupovinu koji će vam uštedjeti novac i vrijeme

Objavljeno 03.10.2016. u Nakon predavanja

Kupovina je ono s čime se susrećemo ili svakodnevno ili jednom mjesečno, a mnogi podcjenjuju dobro isplaniran shopping. Tek kada krenemo živjeti samostalno shvatimo da je za kupovinu potrebna cijela logistika – od plana kada idemo, preko popisa za trgovinu pa do vlastitog plana potrošnje.

Napokon odličan prijedlog političara: Mladi bi trebali besplatno putovati Europom

Objavljeno 30.09.2016. u Nakon predavanja

Svi koji su se barem jednom zaputili u neku veću europsku metropolu znaju koliko su naučili i proširili horizonte u jako kratkom vremenu, a upravo važnost putovanja mladih su prepoznali i zastupnici iz Europske pučke stranke koji su predložili program besplatnog putovanja vlakom za sve mlade Europljane.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se