Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Auti, putovanja, koncerti: Ovo su TOP razlozi zbog kojih će studenti biti gladni, ali će za njih uštedjeti koju kunu

Objavljeno 08.10.2020. u Nakon predavanja

Studentski budžet poslovično je 'tanak', no to nipošto ne znači da se mladi ne počaste brojnim luksuzima bez kojih ne mogu, bilo na mjesečnoj ili pak godišnjoj razini. Ključ je u pametnoj štednji koju su najbolji među njima doveli do savršenstva!

Fakultet zatvoren pa semestar plaćaju kroz prozor! Studenti najavili prosvjed protiv online nastave i SULUDIH situacija na fakultetima

Objavljeno 08.10.2020. u Nakon predavanja

Tijekom ove godine zabilježeno je nekoliko prosvjeda studenata zbog nezadovoljstva trenutnom situacijom u visokom obrazovanju.

Noviteti u menzi podijelili studente: Neki nisu oduševljeni ni iznenađeni, a drugi već jure po svoju porciju

Objavljeno 07.10.2020. u Nakon predavanja

I dok u nekim menzama studenti traže večeru, drugi restorani uvode novitete u ponudu.

Studenti i roditelji vrište i plaču od sreće: Najstroža profa napokon otišla u mirovinu, mnogi će tek sad završiti faks

Objavljeno 07.10.2020. u Nakon predavanja

Mila Pavlović, profesorica na Geografskom fakultetu u Beogradu otišla je u penziju, a zbog legendarno slabe prolaznosti na njenim ispitima, mnogi su se razveselili što više neće morati polagati kod nje.

Prijete li im gastointestinalne infekcije? Nose hranu u posudicama u sobe u kojima NEMA FRIŽIDERA: 'Nema nas dovoljno da nam organiziraju večeru u menzi...'

Objavljeno 07.10.2020. u Nakon predavanja

Nikad neizvjesnija akademska godina je otpočela, a pred studentima je period prilagodbe na 'novo normalno' u obrazovnom svijetu.

'Nećemo novce, imamo pravo na dodjelu diploma!' Studenti uplatili 400 kuna za promociju koja se NEĆE ODRŽATI

Objavljeno 06.10.2020. u Nakon predavanja

Studenti pulskog Sveučilišta za svoju svečanost, tiskanje diplome, akademsku kapu i ružu izdvajaju 400 kuna, što nije mali iznos, posebice kada se ta dodjela ne održi.

Ovo je KRALJICA zagrebačkih domova! 'Tuče' već 8 godina domskog staža: Njena 4 savjeta za useljavanje morate pročitati

Objavljeno 01.10.2020. u Nakon predavanja

Većina studenata koja iskusi čar života u domu može se pohvaliti s 3-4 godine iskustva stečenoga u ovakvom stanovanju. No, ima i onih koji skidaju rekorde i broje već 8 godina...

13 godina među studentima! Popularni kapelan odradio svoj zadnji 'radni' dan: 'Nije ih bilo lako privući nakon što cijeli dan provedu na faksu...'

Objavljeno 30.09.2020. u Nakon predavanja

Studentski kapelan don Damir Stojić danas završava službu kapelana i započinje novo poglavlje u svom svećeničkom životu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se