Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentski popusti: Fantastična cijena kino ulaznice za studente u Cineplexxu

MojFaks | Popusti, 03.03.2016.Studentski popusti: Fantastična cijena kino ulaznice za studente u Cineplexxu

Predahni od učenja i predavanja! Pogledaj filmske hitove u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split po fantastičnoj cijeni od 22kn bilo kojeg dana u tjednu.

Cineplexx kina u City Centeru one Zagreb East i Split nagrađuju tvoju akademsku predanost. Uživaj u holivudskim hitovima, cjelovečernjim animiranim avanturama, Oscarom ovjenčanim filmovima i najboljim ostvarenjima europske kinematografije bilo kojeg dana u tjednu za samo 22 kune.

Cijele godine kupnja ulaznica po ovoj fantastičnoj cijeni rezervirana je samo za studente uz predočenje indexa ili iksice. Poseban studentski popust odnosi se na sve filmove u 2D-u tijekom cijelog tjedna te u svim terminima prikazivanja. Popust ne uključuje kupnju ulaznica za 3D filmove, VIP sjedala i filmove s trajanjem duljim od 120 minuta, koji se naplaćuju prema standardnom cjeniku kina.

Predah od napornog akademskog programa uz aktualne holivudske hitove nikada nije bio povoljniji. Pogledaj što te čeka na programu Cineplexxa na www.cineplexx.hr.

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se