Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentski popusti: Putujte jeftinije u Hrvatskoj i inozemstvu uz Autotrans

MojFaks | Popusti, 09.03.2016.Studentski popusti: Putujte jeftinije u Hrvatskoj i inozemstvu uz Autotrans

Autotrans Grupa prevozi putnike diljem Hrvatske i Europe, uz popuste za mlade do 35% na jednosmjernu kartu te 50% na povratnu autobusnu kartu. Dok putuješ brzo, udobno i sigurno opusti se u modernim autobusima i surfaj internetom koristeći besplatni wi-fi.

Autotrans Grupa već je 70 godina jedan od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj, a u sklopu Eurolines grupacije tijekom cijele godine povezuje preko 600 destinacija u 36 zemalja Europe.

Cijene autobusnih karata sve su povoljnije, a popusti za osobe mlađe od 26 godina iznose 25% na jednosmjernu te 40% na cijenu povratne karte, a uz a-iskaznicu 30% na jednosmjernu te 45% na cijenu povratne putne karte. A-iskaznicu mogu izraditi sve osobe bez obzira na godine i kategoriju putnika besplatno te ostvariti popust od dodatnih 5% koji je moguće zbrajati s ostalim popustima. Rok važenja a-iskaznice je neograničen a njome se mogu ostvariti popusti i na linijama prijevoznika APP Požega i Autoprijevoz Otočac, ovisno o odobrenim komercijalnim povlasticama pojedinog prijevoznika.

Kako bi put do autobusne karte bio što kraći i jednostavniji sve karte, uključujući i karte autobusnih prijevoznika partnera, možeš kupiti online na www.autotrans.hr i ostvariti još 5% popusta. Zaboravi na čekanje u redu na kolodvoru, kartu sa rezervacijom sjedala isprintaj kod kuće, osiguraj svoje mjesto u autobusu i uštedi dragocjeno vrijeme i novac.
Autotrans ti nudi i besplatnu wi-fi uslugu u autobusima, kao i utičnice za punjenje elektroničkih uređaja na dužim putovanjima.
Novosti, posebne ponude, nagradne igre i ostale zanimljivosti prati na Facebook stranici Autotrans Croatia.

Putuj pametno! Klikni na www.autotrans.hr i uštedi!popustiautotransprijevozKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se