Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentski popusti: Tjelovježbom do zdravlja, ali i boljih ocjena

MojFaks | Popusti, 03.03.2016.Studentski popusti: Tjelovježbom do zdravlja, ali i boljih ocjena

Dokazano je kako studenti koji redovito vježbaju imaju bolje pamćenje, koncentracija im je kvalitetnija i samouvjereniji su od ostalih kolega, a uz sve navedeno imaju i više energije.

Uz First Fitness & Squash Tower do zdravog života

Koliko dnevno vremena provedete sjedeći na predavanjima, na kavi, učeći, pregledavajući Facebook i ostale društvene mreže? Koliko često hodate, trčite ili vježbate? Iako mislite da vam hod, trčanje ili tjelovježba neće previše pomoći, varate se. Naime, znanstveno je dokazano da studenti koji redovito vježbaju dobivaju bolje ocjene te im je lakše održavati koncentraciju na predavanjima.

Redovita tjelovježba omogućit će vam i kvalitetniji san, a aerobnim vježbama te pilatesom aktivirat ćete dio mozga koji je zadužen za pohranjivanje novih informacija. Kako dolazi vrijeme ispitnih rokova, tjelovježbom ćete se riješiti i stresa koji se neminovno nagomilava kako se približavaju rokovi. No, kako financijski uskladiti studiranje i studentski život te još dodatno izdvajati novac na vježbanje.

Tu uskače First Fitness & Squash Tower sa svojim promotivnim cijenama za studente, a njihovi stručni treneri savjetuju da je najbolje krenuti odmah. Vrhunske rezultate postići ćete samo ako redovito vježbate te ako redovito i pravilno jedete. Stručni treneri u zagrebačkom First Fitness & Squash Toweru svojim će savjetima i treninzima svakoga vratiti u formu, a uz formu dolazi i zdraviji život.Ako ste nakupili nekoliko kilograma tijekom blagdana ili samo ako želite postići vrhunsku formu, idealno mjesto za početak vašeg puta je First Fitness & Squash Tower na Zavrtnici 17. Vrhunski uređen prostor od čak 1600 m2 s 100-tinjak sprava upotpunjuju stručni treneri koji svojim savjetima omogućuju svakome da postigne vrhunske rezultate.

Workout programi, aerobik i pilates, uz odnedavnu novost u ponudi Les Mills Bodypump vrhunska su rješenja za sve one koji vole grupna vježbanja. Naše grupne programe svakodnevno nadopunjavamo novim, a treneri i trenerice nisu ovdje samo kako bi poticali da pomaknete granice svoga tijela, oni su ovdje i motivatori te svojevrstani gurui zdravog života. Upravo je to moto stručnih trenera First Fitness & Squash Towera.Uz široku ponudu grupnih programa i prostranost teretane, First Fitness & Squash Tower poseban je i po svojim stručnim squash trenerima, koji imaju licencu Europske squash federacije. Squash u Hrvatskoj još se uvijek razvija kao sport, a svakodnevno se njima bavi sve više i više ljudi. Sport je to za svaki uzrast, bilo da se radi o osnovnoškolcima ili o starijima. Squash je idealan za sve koji brzo i učinkovito žele izgubiti velik broj kalorija, izbaciti negativnu energiju, a s time maknuti i centimetre u struku. Isto tako, zaboravit ćete na dnevne brige i sredit ćete stres koji se gomila prilikom približavanja rokova. Uz squash, možete se okušati i u stolnom tenisu, koji se također nalazi u ponudi First Fitness & Squash Towera.First Fitness & Squash Tower otvoren je od ponedjeljka do petka od 6:00 do 23:00, a subotom i nedjeljom od 7:00 do 23:00. Učinite ove godine nešto za sebe, redovito vježbajte i zdravo živite, poboljšajte svoje pamćenje i koncentraciju, a sve to uz pomoć vrhunskih trenera First Fitness & Squash Towera u Zagrebu koji su s vama 363 dana u godini.

Sve informacije o rezervacijama termina za squash i stolni tenis te općenite informacije o fitnessu i grupnim programima možete dobiti na broju telefona 01/619-6666.

* Isprintajte kupone koji vas zanimaju i ostvarite popust!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se