Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zagreb

Jer hoću normalan wc: peticija za uklanjanje čučavaca iz SC-a

Objavljeno 10.12.2015.

Je li napokon odzvonilo ovom arhaičnom obliku sanitarija koji se i dan danas nalaze u zagrebačkom Studentskom centru?

Najjači božićni izazov: Erasmusovci pozvali studente da zapjevaju

Objavljeno 10.12.2015.

Prije dva dana u Facebook grupi Erasmus Zagreb 2015/2016 Official Group objavljen je zanimljivi video trojice studenata koji su pozvali domaće studente na jedan pjevajući challenge.

Korak u život: Dodijeljene stipendije studentima bez roditeljske skrbi

Objavljeno 02.12.2015.

U zagrebačkom restoranu Okrugljak jučer u večernjim satima održana je dodjela stipendija u sklopu humanitarne akcije 'Korak u život', a kojom se doniraju sredstva za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji, a koja žele nastaviti sa svojim obrazovanjem.

Slučaj 'Kolinda na doktorskom': može li se studirati i obnašati predsjedničku dužnost?

Objavljeno 30.11.2015.

Nije trebalo čekati dugo da vijest o studentici predsjednici Grabar-Kitarović pokrene lavinu komentara na društvenim mrežama.

Predsjednica Kolinda ponovo studentica: upisuje se na FPZG

Objavljeno 26.11.2015.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bila je danas na Fakultetu političkih znanosti te obavila intervju, što je jedna od stepenica prema upisu doktorskog studija, objavljuje Index.hr.

Održana još jedna Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeno 16.11.2015.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se već dvadesetu godinu zaredom. Ovogodišnja se Smotra održala od 12. do 14. studenoga 2015. u prostoru Studentskog centra (Savska 25).

Velik interes studenata i sjajna atmosfera obilježili CEO konferenciju Zagreb

Objavljeno 16.11.2015.

Izvrsni govornici, fascinantne životne priče, sjajna atmosfera i dupkom puna Kongresna dvorana obilježili su CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferenciju koja je održana na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Rezultati testa kvalitete: Hrvatski studiji bolji od Filozofskog u Zagrebu

Objavljeno 05.11.2015.

Hrvatski studiji najbolje su ocijenjeno visoko učilište koje izvodi studijske programe u društvenom i humanističkom području, može se iščitati iz sinteze reakreditacije društveno-humanističkih učilišta i njihovih programa.

Grad Zagreb raspisao natječaj za dodjelu stipendija studentima

Objavljeno 27.10.2015.

Dodijelit će se najviše 96 stipendija studentima znanstveno-istraživačkih i najviše četiri stipendije studentima umjetničkih sveučilišnih studija u Gradu Zagrebu.

Druga Sveučilišna Brucošijada zapalila Studentski Centar!

Objavljeno 26.10.2015.

U subotu, 24.listopada, održana je druga po redu Sveučilišna Brucošijada u Studentskom Centru u Zagrebu. Tri floora, obilje pjesme i plesa bili su dovoljna motivacija moru studenata koji su tekuću akademsku godinu odlučili započeti, kako drugačije, nego nezaboravnim partyjem!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se