Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zagreb

Škola bicikliranja 18+ za sigurnu vožnju u gradu

Objavljeno 03.09.2015.

S obzirom na činjenicu da biciklisti u Europskoj uniji i Hrvatskoj predstavljaju jednu od najrizičnijih skupina sudionika u prometu 2014. godine, pokrenut je projekt Škola bicikliranja 18+ koji je namijenjen svim odraslim biciklistima u Zagrebu.

Profesor s FSB-a komentirao 'šangajsku listu': Sveučilište u Zagrebu je vrlo dobra visokoobrazovna ustanova

Objavljeno 02.09.2015.

Nakon javne polemike koja se razvila u domaćim, ali i susjednim medijima, profesor Igor Čatić sa zagrebačkog FSB-a odlučio je prokomentirati cijelu famu koja se podigla oko 'fijaska' zagrebačkog Sveučilišta.

Opovrgnuli bombastične naslove u medijima: Zarada ne ugrožava vaše pravo na dom

Objavljeno 28.08.2015.

Nakon 'oživljavanja' teme o sankcijama za studente koji zarađuju preko SC-a te bombastičnih naslova u medijima da će studenti koji mjesečno priskrbe 1000 kuna letjeti iz domova, oglasio se i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

Šangajska lista 500 najboljih sveučilišta: zagrebačkog nema na vidiku, ali zato susjedi slave

Objavljeno 24.08.2015.

Šangajska lista 500 najboljih sveučilišta u svijetu i ove je godine ostala samo nedosanjani san za Sveučilište u Zagrebu. No, što je nama san – našim susjedima u Ljubljani i Beogradu je realnost.

Prvi ‘Vintage Zagreb festival': vremeplov koji vas vodi u razdoblje 40-ih, 50-ih i 60-ih godina

Objavljeno 21.08.2015.

Jeste li i vi jedni od onih koji misle da je prije sve bilo bolje: moda, humor, odjeća, prehrana i stil života? Onda je ovo idealno događanje za vas!

Upoznaj svoj (novi) grad – besplatno razgledavanje Zagreba kao stvoreno za brucoše

Objavljeno 21.08.2015.

Zagreb je veliki grad koji ti nudi mnoštvo sadržaja. Između ulica, kvartova, tramvajskih linija i menzi – sigurno ćeš neko vrijeme provesti hvatajući konce orijentacije po gradu. Zbog toga ti predlažemo da besplatno upoznaš svoj novi grad, u društvu profića koji će ti otkriti neke jedinstvene informacije o Zagrebu.

'Đoranje' subvencije za mjesto u domu: što se smije, a što ne

Objavljeno 19.08.2015.

Na službenim stranicama zagrebačkog Studentskog centra pojavila se obavijest o pravima korištenja studentskog smještaja kao svojevrsno upozorenje da će se prodaja i mešetarenje ostvarenim pravima – kažnjavati!

Radio Slavonija apelira na Slavonce koji žive u Zagrebu: Stisnite se i primite studente u svoje kuće

Objavljeno 19.08.2015.

Radio Slavonija zna ono što su znali i naši stari: 'Gdje nije čeljad bijesna, nije ni kuća tijesna!' Poručuju stoga da zagrebački Slavonci u svoje domove prihvate studente koji su ostali bez domskog smještaja...

Kako razumjeti marketing 21. stoljeća? Saznajte u Visokoj poslovnoj školi Zagreb

Objavljeno 18.08.2015.

Promjena je jedina konstanta na području marketinga – kvalitetna i kontinuirana edukacija, uz pravi omjer teorije i prakse, daje mogućnost sadašnjim i budućim „marketingašima“ da shvate ključ uspjeha uz stalne promjene.

Sveučilište u Zagrebu pokreće studij 'Priprema i provedba EU projekata'

Objavljeno 30.07.2015.

U drugoj polovini rujna 2015. godine na Sveučilištu u Zagrebu s nastavom započinje novi sveučilišni studij pod nazivom Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Priprema i provedba EU projekata.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se