Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zagreb

Čekao je četiri godine: Student s transparentom 'KaraMarko Keruma' oslobođen optužbi

Objavljeno 16.04.2015.

Student Bruno K. oslobođen je optužbi za remećenje javnog reda i mira, a nije dokazano ni da je kao sudionik povorke Zagreb Pride 2011. svojim postupcima i nošenjem transparenta s natpisom "KaraMarko Keruma ili je** lud ludoga" uznemiravao građane.

Performans koji odaje počast poginulim studentima: 147 sekundi za Keniju

Objavljeno 14.04.2015.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira javni performans kojem je cilj skrenuti pozornost na tragediju i studentske žrtve terorizma, senzibilizirati javnost i potaknuti na širu raspravu civilnog sektora, javnih institucija i akademske zajednice o događaju u Keniji i kontekstu sukoba u kojemu se tragedija dogodila.

'Reprogramirano meso' u menzi zagrebačkog Studentskog centra

Objavljeno 08.04.2015.

U menzi zagrebačkog Studentskog centra danas ujutro grupa studenta je uz juhu od gljiva i salatu od krumpira uzela obrok pod nazivom 'pohana svinjetina'.

Volontiraj i ti na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Objavljeno 08.04.2015.

Organizacijski odbor Kampusijade, sportskog natjecanja studenata Sveučilišta u Zagrebu te visokih škola i veleučilišta, ovoga tjedna je objavio datum održavanja ove velike manifestacije. Kampusijada 2015. održat će se 28. svibnja na kampusu Borongaj, Zagreb.

Zanimljiva kombinacija starih i novih fotografija: Zagreb – nekada i sada

Objavljeno 08.04.2015.

Ognjen Ivanović počeo je s neobičnim projektom prije 3 mjeseca kada je odlučio fotografirati Zagreb na 'malo drugačiji način'.

Europske sveučilišne igre 2016: raspisana 4 natječaja za stručno osposobljavanje

Objavljeno 02.04.2015.

Europske sveučilišne igre su svakim danom sve bliže. 2016. godina je rezervirana za Zagreb i Rijeku, a time i Studentski dom Stjepan Radić. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizatori trebaju i vašu pomoć!

Traju još danas: hoćeš li izaći na izbore za Studentski zbor?

Objavljeno 26.03.2015.

Znaš li da se, ukoliko studiraš u Zagrebu, održavaju izbori za Studentski zbor? Izbori su započeli jučer, 25. ožujka, a glasovati možeš i danas, 26. ožujka.

Svaki treći student u Zagrebu studira na tehničkom fakultetu

Objavljeno 23.03.2015.

Trenutačno u Hrvatskoj ima 17 posto visokoobrazovanih, a projekcija kaže da će njihov broj u idućem razdoblju biti nešto veći od 20 posto.

Predstavljen Projekt postakademskog samozapošljavanja

Objavljeno 02.03.2015.

U srijedu 25. veljače 2015. u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu predstavljen je Projekt postakademskoga samozapošljavanja.

Prijavi se i ti - Izbori za Studentski zbor i studentske zborove sastavnica

Objavljeno 23.02.2015.

Ako misliš da posjeduješ sve kompetencije za člana Studentskog zbora, prijavi se na izbore.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se