Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zagreb

Valentinovo se bliži: koji su hrvatski gradovi najromantičniji?

Objavljeno 28.01.2015.

Među najromantičnijim gradovima svijeta našlo se i nekoliko domaćih odredišta tako da nećete nužno bankrotirati ako odlučite razveseliti bolju polovicu romantičnim izletom...

Biciklom kroz Zagreb: mapa biciklističkih staza glavnog grada!

Objavljeno 20.01.2015.

Sindikat Biciklista objavio je na svojim stranicama kartu biciklističkih staza Zagreba koja obuhvaća različite mogućnosti i preporuke za kretanje biciklom.

Nadaš se poslu u školi? Ne, ako ćeš predavati ove predmete!

Objavljeno 16.01.2015.

Ako ti je životni san predavati u školi nakon što diplomiraš, možda će te obeshrabriti vijest da je ove godine u zagrebačkim osnovnim i srednjim školama bez posla ostalo 37 profesora i nastavnika. Zbog smanjene satnice bez posla su ostali uglavnom profesori likovnog, glazbenog i tjelesnog odgoja…

Zdravstvena kineziologija i zdravstveni turizam - novi studij za izobrazbu sportskih trenera

Objavljeno 16.01.2015.

Kineziološki fakultet iz Zagreba i Savez sportova Istarske županije potpisali su 14. siječnja ugovor o provedbi izvanrednog stručnog studija za izobrazbu sportskih trenera u Puli. Ugovor je u ime fakulteta potpisao dekan prof. dr. Damir Knjaz, a u ime Saveza predsjednik Anton Peruško. Potpisivanju su prisustvovali i županijska pročelnica za sport Patricija Smoljan i pročelnik Studijskog centra za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu dr. sc. Hrvoje Sertić.

Povratak studentima: Ivo Josipović vraća se na fakultet

Objavljeno 13.01.2015.

Kao što je više puta najavljivao, a kako su jučer potvrdili i njegovi bliski suradnici, nakon prestanka dužnosti predsjednika Ivo Josipović namjerava se vratiti na Katedru za kazneno procesno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti kineziologije savjetuju: kako izgubiti što više kalorija obavljajući tipične dnevne aktivnosti

Objavljeno 07.01.2015.

Jeste li znali da bi odrasli ljudi (a studenti definitivno spadaju u tu kategoriju) trebali vježbati 30 minuta dnevno, 5 dana u tjednu? Vjerojatno i tebi zvuči poput nemoguće misije!

Cool božićni poklon: jezive ture po nepoznatom Zagrebu

Objavljeno 23.12.2014.

“Pri osmišljavanju razgleda nismo se vodili nepisanim pravilima struke koja nalažu da to budu lagane šetnjice s nekoliko točaka uz koje se veže pokoja priča. Naprotiv, dobro smo istražili materiju”, kaže Iva Silla, turistička vodičica i autorica bloga Secret Zagreb walks.

Zagrebačko sveučilište kreće u biznis!

Objavljeno 19.12.2014.

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije i Sveučilište u Zagrebu u omjeru 80:20 ugovorili su u četvrtak osnivanje tvrtke Comprehensive Water Technology.

Nakon 23 godine uspostavljena zračna linija Zagreb-Beograd: 'Novak Đoković' sletio na Pleso

Objavljeno 12.12.2014.

Tulumarenje na beogradskim splavima nikada nije bilo bliže i elegantnije.

Istraživačko novinarstvo ili medijski šund: kriza studija novinarstva u Zagrebu

Objavljeno 10.12.2014.

Nakon što je prošle akademske godine zamrznut kolegij istraživačkog novinarstva, o čemu je Fairpress prvi izvjestio, s početkom akad. godine 2014./2015. zamrznut je još cijeli niz kolegija na studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu: Konvergencija medija, Tematsko novinarstvo, Agencijsko novinarstvo, Medijska ekologija, Osnove sociolingvistike, Odnosi s javnošću i mediji, te Mediji i pravo djeteta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se