Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom djeca

5 godina apsolventica: Priča o Ani koja je rodila dva sina i onda diplomirala uz najglasniji pljesak i ovacije u dvorani

Objavljeno 08.01.2021.

Junakinja ove priče rođena je 1978. godine u malom selu Sobočani kraj Ivanić Grada. U tom istom Ivanić Gradu završila je Opću gimnaziju, s ne baš dobrim rezultatima. Kako tvrdi, oduvijek je bila pomalo buntovna i nedosljedna u svom školovanju jer je odrasla s roditeljima koji nisu živjeli u skladnome braku. Uz teško bolesnog brata, kojemu su roditelji bili uglavnom posvećeni, ona je često bila prepuštena samoj sebi.

Tko još želi čitati lektire s bracama i sekama? Ovi zagrebački studenti umjesto ispijanja kava biraju – baš to! FOTO

Objavljeno 02.12.2019.

Studentski život sa sobom nosi veliki broj obaveza. Uvijek smo u frci kako odraditi silna predavanja, štrebanje, posao, dodaj tu još curu/dečka i lista za kukanje 'nemam vremena ni za što', može početi. Međutim, ako nas nešto zaista interesira, imamo volju i motiv – vremena će se sigurno pronaći.

Istraživanje pokazalo: Ako želite učiniti vaše roditelje sretnijima, morate se iseliti!

Objavljeno 23.08.2019.

Roditelji čija su djeca odrasla i s kojima su redovno u kontaktu, smatraju se sretnijima te pokazuju manje znakova depresije od onih čija djeca još žive s njima u obiteljskom domu, pokazalo je istraživanje njemačkog tima znanstvenika sa sveučilišta u Heidelberg.

Vraćaju osmijeh na lice: Studenti medicine u Rijeci izrađuju vlasulje za bolesnu djecu

Objavljeno 12.03.2019.

U Rijeci se trenutno odvija nešto jako humano, lijepo i slatko! Naime, studenti Medicinskog fakulteta na inicijativu studentice Sare Volej te studenta Tina Vučkovića odlučili su razveseliti bolesne mališane i pokloniti im kosu.

'Tamo ostaješ učiti do ponoći iz knjige od 1000 stranica': Klinci iz vrtića svojim riječima opisali što je to fakultet – VIDEO

Objavljeno 12.06.2018.

Kao djeca imali smo vlastitu predodžbu fakulteta pa smo vjerojatno zamišljali da tamo idu mladi, ali ozbiljni ljudi koji znaju što će sa svojim životom, svojom budućnošću i budućim poslom. Sada kad smo odrasli, znamo da smo se prevarili pa nas dječji odgovori uvijek mogu nasmijati kao i dječje poimanje svijeta.

'Šatori ljubavi' na fakultetima u ovoj zemlji nisu ono što mislite

Objavljeno 02.11.2016.

Kineski fakulteti za sve brucoše uveli su jedinstvenu i pomalo neobičnu praksu olakšavanja šoka prelaska iz obiteljskog doma na fakultet.

Diplomom do samoće: Fakultetski obrazovane žene sve teže pronalaze bračnog partnera

Objavljeno 19.05.2016.

Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila.

Djeca na ispitnom roku: profesor 'bejbisitao', a kolegica pisala ispit

Objavljeno 14.12.2015.

Dadilja je otkazala u zadnji čas pa se ova samohrana majka studentica na polaganje ispita zaputila sa svoje dvoje malene djece.

Odzvonilo Big Brother kući: Ruši se najkontroverzniji objekt u regiji

Objavljeno 09.10.2015.

Kuća u kojoj se trenutno snima popularni reality od 1. travnja više neće postojati.

Bračni paviljoni: smještaj za studente roditelje

Objavljeno 22.09.2015.

Studentske su ljubavi nekada, mnogo češće nego danas, završavale brakom. Jeste li znali da su šezdesetih godina prošloga stoljeća studentski s djecom mogli smjestiti u posebne bračne paviljone?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se