Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom iznajmljivanje

Privatnost u doba korone – NULA: Stanodavci ulaze u unajmljene stanove studenata 'da prozrače jer ih dugo nema'. Tko je u pravu?

Objavljeno 13.01.2021.

Studenti koji ne ostvare mogućnost subvencioniranog smještaja u domu najčešće unajmljuju privatni smještaj, bilo stan ili sobu.

Imaju novaca za OVAKAV smještaj?! O da! Stanodavac tvrdi: 'Čak 30% klijentele su studenti – posebice oni iz Dalmacije. Evo i zašto...'

Objavljeno 29.09.2020.

U jednoj od studentskih grupa na Facebooku, osvanuo je zanimljiv oglas...

Genijalni NOVI TREND: Studenti unajmljuju OGROMNE kuće na EGZOTIČNIM lokacijama i tako prate ONLINE predavanja

Objavljeno 01.09.2020.

I dok neki online nastavu prate iz roditeljskih domova ili najmljenih stanova, neki su studenti došli do genijalne ideje: zašto ne unajmiti ogromnu kuću na nekom egzotičnom mjestu i ondje pratiti nastavu?

Župa odlučila iznajmiti sobe studentima, jedini uvjet je da su to muški studenti koji imaju preporuku župnika

Objavljeno 17.09.2019.

Jedna osječka župa nedaleko od kampusa odlučila je svoje slobodne sobe iskoristiti u dobre svrhe i iznajmljivati ih studentima, što su i objavili na svojoj Facebook stranici. Post je u desetak dana komentiralo 110 korisnika Facebooka, a u žustru raspravu koja se povela oko preduvjeta koje studenti moraju ispuniti uključio se i sam župnik.

Otkrivaju najgore stanodavce: Studenti snimaju grozne stanove koji se iznajmljuju mladima

Objavljeno 20.07.2017.

Osim učenja za ispite, pisanja seminara te redovitih izlazaka srijedom ili četvrtkom, studentski život u drugom gradu obilježava i traženje idealnog stana. Pod 'idealan' ne mislimo na neku 'fancy gajbu' nego na čist stan s kućanskim aparatima koji rade i gazdom koji ne radi probleme.

Vodič za unajmljivanje: upozorenja i savjeti koji će ti pomoći da nađeš super stan i normalnog stanodavca

Objavljeno 28.09.2016.

Svi oni koji su pokupili prnje i zaputili se studirati u drugi grad, a nisu aplicirali za dom, moraju se suočiti s neizbježnim: morat će unajmiti stan i krenuti u lov na onaj koji odgovara njihovim preferencijama.

Nova akademska godina, novo poskupljenje: provjerite koliko je poskupio smještaj u Zagrebu

Objavljeno 06.09.2016.

Najtraženiji su dvosobni stanovi u širem centru čiji mjesečni najam ne prelazi 300 eura te oni blizu atraktivnih sadržaja.

Airbnb u studentskim domovima: iznajmljivanje kreveta postaje hit

Objavljeno 08.06.2016.

Možda ćete reći da su vaše domske sobice tolike da jedva u njih stanete vi i eventualno cimer/ica, a kamoli još i neki stranac koji bi želio jeftino odsjesti u gradu u kojem studirate, ali istina je da se mjesta u domovima prodaju, da ponekad cimer/ica ode ranije kući ili kući prije vikenda pa zašto onda ne ponuditi prazan krevet nekome drugome tko je za to spreman platiti?

Ovo su najpoželjniji zagrebački kvartovi za studente

Objavljeno 03.02.2016.

Dostupnost javnog prijevoza, blizina faksa i trgovina, povoljna cijena... sve su to slatke brige koje muče studente kad iz godine u godinu traže najbolji privatni smještaj za svoj džep!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se