Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom oglasnik

Neviđeno u sezoni! Stanodavci se bore za svakog studenta: Nude smještaj kraj kampusa za 200 do 500 eura

Objavljeno 31.07.2020.

Zbog pandemije koronavirusa broj turista u Splitu je prepolovljen, što je najmodavce 'primoralo' da prilagode politiku iznajmljivanja stanova: okrenuli su se ne samo pridobivanju turista već i studenata, nudeći im sada stanove i u dugoročni najam, što prethodnih godina u vrijeme turističke sezone nije bio slučaj.

Shvatili da turist ne smije vrijediti više od studenta tek u jeku korone: Na ovoj adresi nađite stanove iz kojih vas neće izbaciti čim počnu rokovi

Objavljeno 27.07.2020.

Proteklih 5 godina, problemi oko pronalaska ljetnog smještaja za studente koji svoju diplomu stječu u bilo kojem sveučilišnom gradu na obali sve su intenzivniji. Dubrovnik, Zadar, Split... samo su neki od gradova u kojima je problem smještajnih kapaciteta još i naglašeniji u sezoni. Zbog veće platežne moći, naime, stanodavci često studente tjeraju van iz stanova taman u jeku rokova koji se poklapaju s turističkom sezonom.

To smo čekali: Pokrenuo oglasnik za sve što se nudi i prodaje u studentskim domovima

Objavljeno 23.01.2017.

Internetski oglasnici već su odavno potisnuli one tiskane, a u korak s vremenom idu i studenti. Kao što se vidi po studentskim grupama na Facebooku, studenti uistinu prodaju i kupuju sve i svašta pa je tako jednom zagrebačkom studentu sinula ideja o studentskom oglasniku.

'Upecaj stan': inovativni oglasnik za traženje idealnog studentskog smještaja

Objavljeno 21.04.2016.

Mladi, ambiciozni i perspektivni studenti Veleučilišta u Rijeci odlučili su se uhvatiti u koštac s jednim od najvećih problema svih studenata: potragom adekvatnog smještaja. Iz njihovog truda, napora i ideja nastaje 'Upecaj stan' – prva platforma za pretraživanje studentskoga smještaja.

Ako prođe – prođe: sobičak za studenta za 5 tisuća kuna mjesečno

Objavljeno 02.10.2015.

Koliko biste vi izdvojili za sobicu pod stepenicama? Koliko? Pokušajte s pet tisuća kuna mjesečno...

Daj što daš: mali oglasnik za sve vaše kombinacije

Objavljeno 01.09.2015.

Osim super informativnih i zabavnih tekstova koji ti olakšavaju studentski život, a ponekad ti ponude i koju cool nagradu, na našem portalu možeš oglašavati sve (pristojne) usluge i proizvode kojih se želiš riješiti, prodati ih, pokloniti, iznajmiti, unajmiti, kupiti, posuditi...

Nova rubrika 'Cimeri' na Oglasniku

Objavljeno 08.07.2010.

Velika potražnja za studentskim stanovima koja je aktualna tijekom cijele godine, rezultirala je uvođenjem nove rubrike "Cimeri" u tiskanom i internetskom izdanju Oglasnika...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se