Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom posao

Što nam donosi kineska godina zelene Koze koja počinje 19. veljače?

Objavljeno 06.02.2015.

Osim osjećaja „samo nam je ljubav potrebna“, 2015. donosi nam i procvat na polju kulture i umjetnosti – naročito kada je riječ o izdavaštvu i glazbi. Također, otvoreni sukobi i razmirice – na osobnoj i političkoj razini – bit će sklone razriješiti se na miran, diplomatski način.

Posao iz snova - postanite degustator hrane i pića!

Objavljeno 06.02.2015.

Povodom svog otvorenja u Osijeku, American bar Dollar nudi jednu neuobičajenu vrstu posla – degustatora promotora. Traži se osoba profinjenog nepca i dobrog poznavanja gastronomije za isprobavanje vrhunskih piva, kava te vrhunskih kulinarskih specijaliteta iz njihove kuhinje!

Oni su se istaknuli u moru prijava – ovo su najkreativniji životopisi!

Objavljeno 26.01.2015.

U duhu engleskog jezika, nezaposlenima se često kaže 'get a foot into the door', a jedna kandidatkinja je to shvatila doslovno – poslodavcima je uz životopis poslala cipelu!

Govora tijela tijekom intervjua za posao: kako se obući, rukovati, a što izbjegavati

Objavljeno 14.01.2015.

Nova studija pokazala je da su najbolji poslovi rezervirani za nadobudne diplomce koji su ovladali umijećem uspješnog sudjelovanja na razgovorima za posao: dovoljno čvrst stisak ruke i kontakt očima koji je taman između socijalne neprilagođenosti i zurenja bez treptanja.

Želite posao pripravnice? Obucite donje rublje i na sve četiri!

Objavljeno 12.01.2015.

Seksistički oglas modnog časopisa Sunday Style zgrozio je javnost, nakon čega su maknuli oglas za posao i ispričali se.

U 2014. preko 19.000 oglasa za posao - najtraženiji konobari i programeri

Objavljeno 07.01.2015.

Tijekom 2014. godine na portalu MojPosao je objavljeno više od 19.000 natječaja za slobodno radno mjesto, što je povećanje od 11% u odnosu na 2013. godinu.

Posao za ljenčuge: lezi i zarađuj 250 eura dnevno!

Objavljeno 11.12.2014.

Ako ste u potrazi za poslom koji neće biti previše zahtjevan (čitaj:ležiš cijeli dan), a istovremeno je dobra zarada (250 laganih eura dnevno), ona je ovo vaša životna prilika.

Uživaj dok možeš: stvari koje ne možeš raditi jednom kad diplomiraš

Objavljeno 08.12.2014.

Plesanje po šankovima, roštiljanje kobasa u 6 ujutro u Sidru ili cuganje u utorak navečer jer u srijedu imaš jedno popodnevno predavanje – zaboravi na ove stvari jednom kad diplomiraš.

Što biste učinili u slučaju zombi apokalipse: Ovo su pitanja na razgovoru za posao koja će vas izludjeti!

Objavljeno 25.11.2014.

Pitanja na razgovoru za posao, poput 'U čemu ste najbolji?' ili 'Koje su vaše slabosti?' pravi su klišej i totalno passe!

Za posao učitelja glazbe u Dubaiju i plaću od 9000 kuna javio se jedan kandidat!

Objavljeno 24.11.2014.

Za hrvatski sustav obrazovanja iznimno rijedak i atraktivan natječaj za posao raspisan je na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Poslodavac je zagrebačka tvrtka Primus Group, a u ponudi je radno mjesto učitelja glazbene umjetnosti u uglednom Muzičkom centru u Dubaiju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se