Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom savjetovanje

Svi pričaju o psihičkom zdravlju i stresu: Pitali smo studente tko ih tješi u ovim kriznim vremenima i ne, nisu psiholozi

Objavljeno 13.01.2021.

Početak 2020. godine obilježila je pandemija koronavirusa, koja je značajno izmijenila dobro nam poznatu i ustaljenu svakodnevicu.

[Sudjeluj I TI!] Evo što predlaže Zakon o studentskom radu: Kazne za poslodavce 100 tisuća, minimalna satnica 20,5 kuna...

Objavljeno 09.11.2017.

U ožujku je okupljena Radna skupina zadužena za izradu nacrta zakona koji će regulirati studentski rad. Prošlog tjedna izvijestili smo o tome da će Nacrtovaj tjedan biti pušten u javnu raspravu, a s obzirom da je konačno došao taj dan ne propustite priliku da pomoću e-savjetovanja sudjelujete u korekcijama predloženog zakona.

Prijedlog za uvođenje kolegija 'Upravljanje stresom': hrvatska sveučilišta pomažu opterećenim studentima

Objavljeno 08.07.2016.

Iako je tijekom ispitnih rokova, ali i studiranja općenito veoma bitno da se studenti sami dobro pripreme i imaju načine kako smanjiti stres, uvelike mogu pomoći i Sveučilišta.

Otvoren Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje na Agronomskom fakultetu

Objavljeno 25.05.2016.

Na nedavno održanim Danima karijera na Agronomskom fakultetu u Zagrebu predstavljen je novoosnovani Centar za podršku i karijerno savjetovanje studenata - tek drugi među sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu.

Andrej Hanzir: Ekonomska klinika razbija predrasudu da su ekonomisti motivirani isključivo novcem

Objavljeno 20.04.2016.

U travnju prošle godine pokrenuta je prva besplatna Ekonomska klinika u Hrvatskoj, a otad su njeni marljivi članovi, najbolji studenti Ekonomskog fakulteta, odradili lavovski posao...

#SavjetZaKolegu – projekt kojeg stvaraju svi studenti Hrvatske

Objavljeno 08.09.2015.

Koliko ima studenata koji započinju studirati u gradu u kojem se prvi put nalaze? Mnogo, zapravo većina njih dolazi bez obitelji, prijatelja i kolega – potpuno su sami. Ne poznaju grad, fakultet, ne znaju gdje je najbolja hrana, ni gdje i kako pronaći smještaj.

I takvi biseri stižu s fakulteta: 'Izraz lica može vas poštedjeti seksualnog zlostavljanja'

Objavljeno 04.11.2014.

Iako za fakultet Ramapo u New Jerseyu do prije nekoliko dana nitko nije čuo – ovaj glupi potez osigurao im je mjesto na naslovnicama mnogih portala.

Obrazovno savjetovanje o studiranju u SAD-us predstavnicom Harvarda

Objavljeno 17.06.2014.

Američka sveučilišta upisuju najviše međunarodnih studenata u svijetu, a s 581 hrvatskim studentom u SAD-u, broj studenata iz Hrvatske na američkim sveučilištima od 2013. godine ponovno je u porastu...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se