Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom stol

'First world problem': KAKO vježbati u domskoj sobici? 'Kada cimer radi leđa, ja ne mogu ništa'

Objavljeno 16.12.2020.

S predavanjima online, zatvorenim teretanama, kafićima i na to još dodamo da je prosinac, motivacija za ustati iz kreveta je ispod nule.

Pala i oklada! Cimerice iz zagrebačkog doma napokon doznale kako se PRAVILNO spava: Glava prema zidu ili stolu?

Objavljeno 09.12.2020.

Život u studentskom domu i više je nego zanimljiv, a sve počinje banalnim odabirom kreveta u sobi.

Kad se predavanja presele u dnevni boravak: Zavirili smo u kućne 'online predavaonice' studenata - evo kako sada 'slušaju' nastavu! FOTO

Objavljeno 10.04.2020.

Nakon što su sva predavanja na fakultetima u Hrvatskoj prebačena u online domenu, studentske su predavaonice ostale puste. No, zato su studentske sobe u kućnoj atmosferi prepune bilježnica, skripti, markera dok su računala postala jedini izvor kontakta s profesorima, kolegama i gradivom.

GENIJALNO! Stol za ležanje na poslu: Totalno ga vidimo i na predavanjima VIDEO

Objavljeno 20.01.2020.

Nakon cjelodnevnog grbljenja na prastarim stolicama ili drvenim klupama, kralježnici prosječnog studenta treba masaža ili opuštanje u horizontali. A što kad bismo u horizontali mogli slušati predavanja?!

SPOILER ALERT: Što zagrebački studenti očekuju od zadnje dvije epizode Igre prijestolja?

Objavljeno 10.05.2019.

''Peta epizoda je mentalna – mislim sve su odlične, ali za ovu pronađite najveći televizor koji imate." komentirala je prošli tjedan predstojeće epizode Emilia Clarke za emisiju kod Jimmyja Kimmela.

Uvodna špica 'Igre prijestolja' na balkanski način? Može! Zagrebački student na harmonici odsvirao popularnu melodiju VIDEO

Objavljeno 06.05.2019.

Ovih dana svi pričaju o popularnoj seriji 'Igri prijestolja', a student Šumarskog fakulteta Nikola Kostelac tim se povodom dosjetio genijalne ideje.

 Tko ima najviše šanse? Studenti napravili aplikaciju koja predviđa tko će zasjesti na željezni tron u 'Igri prijestolja'

Objavljeno 16.04.2019.

Svi pričaju o početku nove sezone popularne 'Igre prijestolja' pa čak i oni koji ne gledaju seriju koja je zaludjela pola zemaljske kugle. Među velikim obožavateljima nalaze se i studenti. Neki od njih jednostavno ne mogu čekati kraj posljednje sezone pa su osmislili algoritam koji će predvidjeti ono što se svi pitaju – tko će naposljetku sjediti na tronu?

Mjesec dana do zadnje sezone: Riješi kviz i saznaj tko bi iz 'Igre prijestolja' bio tvoj idealni cimer

Objavljeno 14.03.2019.

Obožavatelji serije 'Igra prijestolja' već dvije godine čekaju novu sezonu, ujedno i posljednju pa se moraju lagano oprostiti od svojih omiljenih likova. Dugo očekivana sezona dočekat će svjetlo malih ekrana 14. travnja, a do tada će fanovi gristi nokte i smišljati teorije.

Studenti ovog fakulteta zbog potrganih stolova ispite pišu – na koljenima

Objavljeno 26.06.2018.

Studenti već duži period nastavu pohađaju u neadekvatno opremljenim kabinetima. Iako su se mnogi žalili na neupotrebljive stolove zbog kojih su pojedine ispite primorani rješavati 'u krilu', nadležni iz ove visokoškoleske ustanove ne odgovaraju na pitanja medija.

Od trogodišnje škole do nagrade dekana: Najbolji student Šumarskog fakulteta prvo bio - stolar

Objavljeno 28.11.2017.

Filip Padovan je student generacije na Šumarskom fakultetu u Zagrebu, a ono što je posebno zanimljivo jest da je mladić prvo završio trogodišnju školu za stolara.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se