Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom tehnologija

Sveučilišta sve češće 'uhode' studente: Kontroverzne aplikacije znaju gdje ste bili kad ste 'markali' predavanje na faksu

Objavljeno 30.07.2020.

Još od tinejdžerskih dana, Lance Vick 'usavršavao' se u hakiranju.

Tek brucoši, a već imaju posao! Upravo upisali studij, a radno mjesto već im je OSIGURANO

Objavljeno 30.07.2020.

Na području Virovitičko-podravske županije velik je broj drvno-prerađivačkih industrija koje već nekoliko godina vape za stručnom radnom snagom.

Kruška, jabuka, šljiva… Ako želite položiti ovaj ispit na Sveučilištu Sjever, morate paziti da vam se ne osuši voćkica

Objavljeno 24.04.2020.

Studenti Sveučilišta Sjever na studiju Prehrambene tehnologije u sklopu kolegija Tehnologija prerade voća i povrća uredili su dvorište ispred Sveučilišta Sjever u Koprivnici, a za to su imali jedan jako dobar razlog.

Nakon Zagreba, novi Fakultet dentalne medicine i u Rijeci!

Objavljeno 30.07.2019.

Odlukom Senata Sveučilišta u Rijeci dano je zeleno svjetlo za osnivanje Fakulteta dentalne medicine i stvoreni temelji za razvojni iskorak riječkog biomedicinskog područja.

Zanima vas marketing i digitalno oglašavanje? Osvojite ulaznice za DAMconf 2018 - događaj gdje marketing i tehnologija postaju jedno

Objavljeno 22.08.2018.

Želite saznati kako će izgledati digitalna budućnost? Zanima vas kako najnoviji trendovi i tehnologije mijenjaju digitalni marketing? Pitate se što publike smatraju najzanimljivijim? Ako kimate glavom dok ovo čitate, onda zabilježite 15. studenoga 2018., datum kada se održava DAMconf 2018!

Od studenata za studente: 'Stablo znanja' u SC-u pruža priliku za razmjenu ideja i druženje

Objavljeno 28.11.2017.

Ako ste mislili da bi baš bilo cool imati mjesto za mlade gdje bi oni mogli slobodno doći te besplatno koristiti tehnologiju na raspolaganju, vrijeme je da pođete putem Savske ceste 25. Naime, u sklopu zagrebačkog SC-a otvoren je prvi centar za tehnologiju 'Stablo znanja' powered by Vip, koji studentima i mladima pruža priliku da realiziraju svoje ideje i sposobnosti.

Studenti Tehničkog fakulteta za učenike s teškoćama u razvoju izradili genijalna pomagala

Objavljeno 23.11.2016.

U Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka održala se primopredaja inovativnih didaktičkih pomagala koja su za njihove učenike s teškoćama u razvoju besplatno izradili studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci.

Ovo bismo instalirali odmah: Aplikacije koje ne postoje, ali su san svakog studenta

Objavljeno 20.10.2016.

Nećemo lagati kada kažemo da su aplikacije svuda oko nas i da postoje za gotovo sve: od učenja do dejtanja, sve se može pronaći na ekranu mobitela. Mi smo se bacili u razmišljanje o aplikacijama koje ne postoje, ali bi ih studenti rado koristili.

PBZ d.d. objavila natječaj za dodjelu 30 studentskih stipendija

Objavljeno 08.08.2016.

Privredna banka Zagreb d.d. objavila je natječaj za dodjelu 30 studentskih stipendija iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije.

Pametni štap i GuitarFriend: genijalne ideje hrvatskih studenata pomažu osobama s invaliditetom

Objavljeno 25.07.2016.

Mateo Sokač, student IT- na Rochester Institute of Technology Croatia, Ivan Jureša student Računarstva na Tehničkom fakultetu u Rijeci te Ivan Brlas ušli su u finale studentskog natjecanja Elekroboj u kojem su predstavili svoju ideju Pametni štap za slijepe i slabovidne.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se