Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom učenici

Umjetnička akademija organizirala Zimski likovni kamp

Objavljeno 12.01.2015.

U subotu je na Umjetničkoj akademiji u Osijeku završio Zimski likovni kamp, promotivni program cjeloživotnog učenja Umjetničke akademije, koji su proteklih tjedan dana pohađala 74 polaznika.

Pohvalno: 76% studenata i školaraca ne prepisuje svoje radove!

Objavljeno 23.05.2013.

Pri kraju školske i akademske godine studenti i učenici su obavezni pisati maturalne, završne i diplomske radove. U anketi provedenoj na gotovo 300 ispitanika, portal EduCentar je otkrio pišu li studenti i učenici svoje radove sami ili ih u potpunosti ili djelomično kopiraju.

Pogledajte provokativnu snimku zbog koje je suspendirano 33 učenika

Objavljeno 03.05.2013.

Čak 33 učenika iz San Diega je suspendirano nakon što su snimili provokativni video sve popularnijeg 'twerkinga'. Atraktivni ples bokovima i stražnjicom bio je previše za ravnatelja. Evo kako je to izgledalo...

Ulovi IT posao -  osječke IT tvrtke traže zaposlenike

Objavljeno 22.02.2012.

Pod nazivom "Ulovi IT posao" kreće prva u nizu aktivnosti u sklopu projekta Osijek Software City kojim tvrtke IT profila sa sjedištem ili podružnicom u Osijeku žele predstaviti svoje djelovanje prema zajednici te na taj način privući potencijalne zaposlenike, ali i informirati one koji tek razmišljaju kamo usmjeriti svoje obrazovanje.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se