Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom vježba

6 jednostavnih načina da potrošiš 200 kalorija – bez vježbanja!

Objavljeno 10.11.2015.

Svi smo to proživjeli: spakiraš lijepo torbu za teretanu, ali nakon cjelodnevnih predavanja i cjelonoćnog tješenja cimerice jer je prekinula s dečkom, nemaš baš puno volje ići na grupna znojenja.

Studentica poklanja besplatni 'Mali FIT vodič za užurbane djevojke'

Objavljeno 07.09.2015.

Andrea Dugandžić je svestrana Zadranka, studentica Umjetničke akademije u Splitu, zaljubljenica u fitness i bodybuilding te autorica knjižice 'Mali FIT vodič za užurbane djevojke' koju je sama osmislila i besplatno ponudila svima koje interesira.

Hobiji za snažniji i pametniji mozak

Objavljeno 03.09.2015.

Nije nova vijest da kvocijent inteligencije nije 'zapisan u kamenu' te da se tijekom života može mijenjati – nabolje kao i nagore.

Skini šuze i reci 'ommmm': Zašto bi svi trebali vježbati jogu

Objavljeno 28.07.2015.

Suvremeni način života može biti stresan i užurban stoga je prijeko potrebno redovito se rješavati napetosti, buke u našim glavama i svih suvišnih negativnih misli koje nakupljamo u takvim uvjetima života i rada.

Koliko puta tjedno moramo vježbati da bi se primijetila razlika?

Objavljeno 11.06.2015.

Neki tvrde da je potrebno vježbati svaki dan, neki smatraju da je dovoljno tri puta tjedno, a ima i onih koji 'dobru formu' održavaju jednom tjedno. Koliko je zapravo potrebno vježbati da bi se primijetila razlika?

Muke po teretani: 10 problema s kojima se susretne svaka djevojka

Objavljeno 11.05.2015.

Tko god kaže da uživa u odlascima u teretanu – laže!

Jedna navika dijeli vas od genijalnosti: šetajte!

Objavljeno 07.04.2015.

Mnogi su veliki povijesni umovi vjerovali da im šetanje, bilo kratkotrajno ili dugotrajno, pomaže da skladaju, slikaju i općenito – stvaraju. Šetanje ti može pomoći da kvalitetnije utrošiš slobodno vrijeme, ali i da razbistiš glavu i kreativnije razmišljaš, budeš produktivniji/a i dulje živiš.

Studenti sve zdraviji i mršaviji: ohrabrujući rezultati novog istraživanja

Objavljeno 07.04.2015.

Zdravlje studenata se iz godine u godinu poboljšava, a čak tri četvrtine mladih redovno vodi računa o svom tjelesnom zdravlju. Ove lijepe vijesti stižu iz Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata, a njihovi podaci pokazuju da su mladi sve skloniji redovitom vježbanju, a sve češće izbjegavaju alkohol i cigarete.

Tko rano rani, dvije sreće grabi - kako provesti slobodna jutra?

Objavljeno 19.03.2015.

Za šačicu vas koji se još i dižete ranije donosimo nekoliko ideja kako produktivno ispuniti jutra.

Studenti kineziologije savjetuju: kako izgubiti što više kalorija obavljajući tipične dnevne aktivnosti

Objavljeno 07.01.2015.

Jeste li znali da bi odrasli ljudi (a studenti definitivno spadaju u tu kategoriju) trebali vježbati 30 minuta dnevno, 5 dana u tjednu? Vjerojatno i tebi zvuči poput nemoguće misije!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se