Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

16 razlika u seksualnim životima studenata i studentica

MojFaks | Vijesti, 08.07.2015.16 razlika u seksualnim životima studenata i studentica

Studentski portal Hexjam proveo je godišnju anketu o seksualnim navikama studenata koja je otkrila mnoge seksi, seksi rezultate. Ako dijeliš stan s cimerom, znaš li da su ogromne šanse da mu se sviđaš?

Anketa je obuhvatila 5802 studenta od kojih je 3295 djevojaka, a 1159 mladića.

Saznajte koje su sličnosti, a koje razlike između studenata i studentica kad su privlačnost, omiljena poza i broj partnera u pitanju.


...Više seksa, više položenih ispita: ne možete protiv znanstvenih dokaza!...


* Dečki češće imaju više seksualnih partneraAnketa je pokazala da je 11% dečki imalo više od 25 seksualnih partnera u životu, a istu stvar odgovorilo je samo 5% djevojaka.

* Djevojke vole misionarski položaj26% djevojaka izjavilo je da im je 'misionarac' omiljeni položaj dok je samo 16% dečki reklo isto.

* Ali! Dečki više preferiraju analni seks.Je li vam ovo šokantna vijest? Analni seks je omiljen među 12% ispitanika. Samo 1% djevojaka preerira analni seks pred ostalim vrstama seksa.

* Dečki češće uživaju u 'trojčekima'Prema ovom istraživanju 22% studenata isprobalo je seks u troje dok je istu stvar isprobalo samo 12% djevojaka.

* I cure i dečki jednako uživaju u 'spenkanju'.66% djevojaka i 63% dečkiju uključilo se s vremena na vrijeme u malo dobrog, starog spenkanja. Rodna ravnopravnost! Za to smo se borili!

* Tri puta više studenata odlazi u striptiz barove.
Ni ovo nije neko veliko iznenađenje. 30% studenata bilo je u striptiz klubu dok je samo 10% djevojaka uživalo u istom ambijentu.

* Dečki su spremniji platiti seks.Iako je statistika malena! Samo 6% mladića izjavilo je da bi platili za seks, dok je za isto spremno 0% djevojaka.

...8 najuvrnutijih seks zakona diljem svijeta...

* Djevojke se rjeđe upuštaju u avanturu za jednu noć.Iako razlika nije velika! Seks za jednu noć isprobalo je 66% mladića i 57% djevojaka koji su sudjelovali u anketi.

* Dečki češće imaju više seksualnih partnera na dnevnoj bazi.27% studenata i 19% studentica imalo je seks s više od jedne osobe u jednome danu. Ponavljamo: više od jedne osobe u jednome danu. Tko smo mi da vam sudimo (jer će to napraviti svi drugi).

* Tvoj cimer totalno je zaljubljen u tebe.26% djevojaka priznalo je da im se potajno sviđa cimer s kojim dijele stan dok je isto izjavilo 51% studenata. Vrijeme je za kupovinu malo konzervativnije pidžame.

* Dečki se češće upuštaju u seks bez zaštite.Iako je postotak zabrinjavajuće visok na obje strane. 57% djevojaka i 69% dečki izjavilo je da su se upuštali u seks bez zaštite. Tko smo mi da vam solimo pamet. Znate da se morate štititi. Svaki put.

* Djevojke su odgovornije što se kontracepcije tiče.29% djevojaka priznalo je da se odgovorno ponašaju prema kontracepciji dok na nju misli samo 15% dečki koji su sudjelovali u anketi.

* Iako dečki češće odlaze na preglede kod liječnika.8% djevojaka testira se na spolno prenosive bolesti dok su dečki malo revniji po tom pitanju: njih 13% odlazi k liječniku na testove. (Svejedno se morate štititi!)

* Dečki su ljubitelji pornića.Samo 36% djevojaka izjavilo je da gleda porno filmove dok je isto izjavilo 69% muških ispitanika.

L.B./izvor: Hexjam
foto: arhiva


anketaistraživanje o seksualnim navikama studenatakontracepcijabroj partnerasličnosti i razlikeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se