Mojfaks.hr u Vijesti

Brucošijada FER-a najavila nova imena i privela kraju popis izvođača!

Za sve one koji smatraju da na Brucošijadi ima premalo narodnog pripremljena je prava poslastica...

30. listopada 2015 16:26
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na pozornicu stiže zagrebački sastav Brkovi koji vješto isprepliće turbofolk, punk rock i heavy metal, a svoje pjesme koje vrište emocijama, uvredama i seksizmom, prezentirat će upravo 7. studenog na FER-ovoj pozornici.



Muscle Tribe of Danger and Excellence možda jest bend dugog imena, ali i pamtljiva zvuka. Dečki su u kratkom roku postali najdraže zagrebačko stoner pleme, a zbog svojih moćnih i energičnih svirki, mogli bi se stati uz bok i nekim „većim“ inozemnim izvođačima.



Oni žele „samo svirati svugdje“, a od 2007. odradili su pozamašan broj svirki po regiji i u Europi. Vlasta Popić nije cajka, političarka, niti samo jedna žena. Vlastu čini bučni punk-noise-pop trojac iz Varaždina koji svoju energiju simultano pretvara u „najjaču ultimativnu mašinu za ubijanje“.



Bend je nastao 2010. u zagrebačkom Zoološkom vrtu, a svoju glazbu prikladno opisuje kao zoo-rock. Iako i dalje ostaje misterija kako su gorile, majmuni i druge životinje potaknule dečke na osnivanje benda, sigurno je da će Big Strip Gorila na Brucošijadi pružiti svima energičnu svirku kako to inače i znaju.



Popisu izvođača pridružuju se i dva zagrebačka electro kolektiva – Chew the Fat! Croatia koji će svojim mixevima rastopiti i najtvrdokornije masti, kao i novonastali Bipiem koji je nedavno imao premijeran nastup, a danas već prima komplimente publike.

Ovako izgleda kompletan popis izvođača:

MAIN STAGE

Edo Maajka
Brkovi
Kiša Metaka
ABOP
Mašinko
Brain Production



SECOND STAGE


Šank?!
Muscle Tribe of Danger and Excellence
The Shaiones
Artan Lili
Vlasta Popić
Big Strip Gorila

ELECTRO STAGE


Kuku$ Klan
PHAT KSET
Chew The Fat! Croatia
Bipiem

Kao i prijašnjih godina, posjetitelje na Brucošijadi očekuju i projekcije filmova u kinu te nezaboravni inozemni i domaći hitovi na KSET Caffeu.

Nakon rasprodanog prvog kontingenta ulaznica, od 23. listopada u prodaji su nove ulaznice po cijeni od 60 kuna koje je moguće kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Studentskom Centru Zagreb. Prvih 500 kupaca koji svoju ulaznicu kupe u KSET-u, na poklon dobivaju umak Volim ljuto.

Cijena ulaznica na dan Brucošijade iznosit će 75 kuna.

Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 35 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa.

Vidimo se na Brucošijadi FER-a! :)

Više na službenoj web stranici i Facebook stranici.

Još vijesti