Mojfaks.hr u Vijesti

Teretana, kafić, living room... BRUTALAN novi smještaj za studente! Je li ovo najsuvremeniji kampus u Zagrebu? FOTO

Nova akademska godina - novi kampus. I to kakav...

7. srpnja 2020 13:51
Teretana, kafić, living room... BRUTALAN novi smještaj za studente! Je li ovo najsuvremeniji kampus u Zagrebu? FOTO

Teretana, kafić, living room... BRUTALAN novi smještaj za studente! Je li ovo najsuvremeniji kampus u Zagrebu? FOTO Foto: MojFaks

Novu akademsku godinu studenti i profesori ZŠEM-a (Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta) započet će na modernome kampusu. Škola se seli u jednu od najnovijih i najmodernijih VMD-ovih zgrada u Vukasovićevoj ulici, blizu Ilice na Črnomercu. Na tom novom moderno opremljenom kampusu, na više od 1000 m² nalaze se interaktivne učionice, prostorije za multimedijalne sastanke, living room za studente, nastavnički kabineti, studentske službe, International Office, Career Centar i dekanat.

...U Osijeku uskoro suvremeni studentski dom: Bit će mjesta za 796 studenata!...


ZŠEM će svojim studentima omogućiti i online praćenje predavanja iz informatički dobro opremljenih učionica, iz kojih se predavanja mogu uživo pratiti uz pomoć napredne videotehnologije. Kako pišu na službenoj stranici, već godinama u nastavi koriste najmodernije tehnologije, kompletan e-learning sustav kod njih se gradi već dvadeset godina. Prvi u Hrvatskoj ZŠEM je osigurao održavanje online nastave za sve studente, čim se u ožujku za to ukazala hitna potreba.

...\'Ova velika, plava zgrada... jel to moj faks?\': Ovako zapravo izgleda prvi dan studiranja u novome gradu...



foto: ZŠEM

Uz međunarodnu akreditaciju i rangiranje među najboljim školama u  Europi, došlo je vrijeme za još bolju tehnologiju i okružje tijekom podučavanja. 


foto: ZŠEM

"Novi kampus u modernim klimatiziranim prostorima u novom sveučilišno-znanstvenom srcu grada, još jedan je korak prema podizanju kvalitete naše nastave i studentskoga života", rekao je u povodu preseljenja škole njezin dekan dr. Đuro Njavro.


foto: ZŠEM

...U potresu stradalo čak 20 fakulteta: Ovako danas izgledaju Ekonomija, Medicina, Pravo, FFZG, PMF... FOTO...


Novi kampus nalazi se uz veliki kompleks u kojem na 4000 m2 već godinama uspješno djeluje i Hrvatsko katoličko sveučilište. Studenti i nastavnici ZŠEM-a na raspolaganju imaju i moderno opremljen auditorij – dvoranu za velike skupove i susrete, te Sveučilišnu knjižnicu susjednoga Hrvatskog katoličkog sveučilišta.U blizini predavaonica je prostrano parkiralište, u zgradi su i uspješne tvrtke poput Degordiana, MediaToolkita, Bornfighta, a za tjelovježbu i druženje tu su i neizostavni teretana i kafić.

A.Z.
izvor i foto: ZŠEM

Još vijesti