Anja Z u Vijesti

Kako će raditi studentski restorani za vrijeme blagdana? Pogledaj GDJE i KADA možeš jesti!

U vrijeme blagdana, studentski restorani rade po izmijenjenom random vremenu.

21. prosinca 2020 13:14
Sava menza

Sava menza Foto: MojFaks

Kako se Božić i Nova godina približavaju, Studentski centar u Zagrebu i Studentski centar u Splitu, objavili su novo radno vrijeme studentskih restorana, kao i dane kada će biti zatvoreni. S obzirom na to da određeni broj studenata iz osobnih razloga neće otići kući za vrijeme blagdana, Studentski centar u Rijeci odlučio ime je priuštiti barem malo više blagdanske atmosfere, organizirajući domjenak uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Split


Restoran Kampus i restoran Hostel Spinut rade po redovnom radnom vremenu do 23.12.2020. O radu navedenih restorana nakon 23.12. bit će naknadna obavijest. Zadnji radni dan za restoran Indeks i Zalogajnicu Bruno Bušić je 22.12.2020. 


...Nema ih na meniju, a studenti ih žele: Ovo su top specijaliteti koje biste rado vidjeli u menzama...


Restoran FESB, restoran Kantun C, restoran FGAG, caffe bar SOSS i kantina STOP usklađuju svoj rad s radom fakulteta, pa shodno navedenom zadnji radni dan u ovoj godini je 18. prosinca 2020. godine, objavio je Studentski centar Split.

Zagreb


Restorani na fakultetima, odnosno restoran ALU, restoran Filozofski, restoran Veterina radili su do 18. prosinca, a restoran FSB radi do 23. prosinca. Od petka ne radi ni restoran Express. Restoran na Lašćini radi do 22. prosinca, a zatim zatvara svoja vrata do 7. siječnja.

Od 24. do 31. prosinca dežuran je restoran u SD Cvjetno naselje (Badnjak i stara godina: od 11 do 14 sati). Od 4. siječnja do 10. siječnja Cvjetno će biti zatvoreno. Restoran u SD Stjepan Radić zatvara se 24. prosinca, a s radom počinje 4. siječnja 2021. 


...Diplomirao s najvećom ocjenom, a danas stoji u redu za obrok u pučkoj kuhinji: \'Sram me je zemlje po kojoj hodam, fakulteta i gimnazije\'...


Preostali restorani otvaraju se 11. siječnja 2021. godine, osim restorana Savska koji se otvara 18. siječnja 2021. godine. Na Božić, Svetog Stjepana i Novu godinu svi restorani bit će zatvoreni, obavijestio je zagrebački Studentski centar.


Rijeka


Kako se približava najveći i najveseliji blagdan u godini, Božić, Studentski centar Rijeka odlučio je za sve student koji žive u studentskim naseljima u Rijeci i koji iz raznih razloga neće ići doma za blagdane organizirati druženje uz najfiniji ručak.


...Uzmi svoju posudu i idi po ribicu u Studentski centar: Na meniju su BLAGDANSKE DELICIJE!...


"Za vas pripremamo najbolje specijalitete iz naše catering kuhinje. Prošle godine bilo nam je odlično, a vjerujem da će nam ove godine biti još bolje. Druženje uz ručak će se održati u caffe baru Kampus "Akvarij", 24. prosinca s početkom u 11:00 sati. Prilikom organizacije ovog događaja pridržavat ćemo se epidemioloških mjera.Kako bi mogli na vrijeme sve pripremiti, molimo vas da nam se javite najkasnije do ponedjeljka 21. prosinca do 12:00 sati, putem sljedeće poveznice", poručili su iz Studentskog centra Rijeka.

Još vijesti